Mergi direct la conținut »
Starul telenovelelor Fernando Colunga, apariție rară la TV. Ce dezvăluiri din viața sa privată a făcut Galerie foto
4imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Starul telenovelelor Fernando Colunga, apariție rară la TV. Ce dezvăluiri din viața sa privată a făcut

Starul telenovelelor Fernando Colunga, apariție rară la TV. Ce dezvăluiri din viața sa privată a făcut

Actorul mexican Fernando Colunga, unul dintre cele mai apreciate staruri ale telenovelelor, a avut o apariția rară la o emisiune de televiziune. Acesta a făcut dezvăluiri despre viața sa din przent, notează debate.com.mx.

De Daria Maria Diaconu,

Fernando Colunga, în vârstă de 53 de ani, a acordat un interviu pentru emisiunea „Esta noche Marisela”, de la televiziunea din republica Dominicană.

Ultima telenovelă în care starul a jucat a fost „pasion y Poder”, filmată în perioada 2015-2016. Ulterior, acesta a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

La emisiunea la care a participat, actorul mexican a oferit detalii despre viața sa din prezent, informează debate.com.mx.

Starul a vorbit despre actuala sa iubită, menționând că petrece foarte mult timp în compania acesteia și că are o viață cât se poate de normală.

„Ies la masă, merg la cinema, fac tot ce face orice om, merg peste tot cu iubita mea. Avem o viață normală”, a declarat Fernando Colunga.

Acesta a explicat că ține legătura cu fanii săi doar pe pagina sa – www.colungateam.com – și că nu are conturi pe rețelele de socializare.

„Nu am timp să mă ocup de cei care intră în contact cu mine așa cum ar trebui, acesta este adevărul, iar mie îmi place să fac lucrurile foarte bine”, a explicat actorul mexican.

Fernando Colunga este cunoscut telespectatorilor români din numeroase telenovele, care au prins foarte bine la public. Printre acestea se numără: Amor Real, Esmeralda, la Usurpadora, Marimar și Maria del Barrio.

FOTO: capturi video

Close
Închide
  Close