De Denisa Macovei,

Edward Sanda, cel care a lansat recent remake-ul “Să nu îmi iei niciodată dragostea” din seria #ȘlagăreFamous, și-a dat seama că în această perioadă are un talent extrem de util. Știe să tundă. Pentru că nu mai poate să iasă să-și aranjeze părul, cântărețul nu doar că a ajuns să se tundă singur, dar își exersează talentul și pe membrii familiei, alături de care petrece timpul în casă. El povestește că totul a început în adolescență și, ca orice maestru, a avut nevoie în primă fază de prieteni care să-și lase look-ul pe mâna lui.

“În liceu i-am tuns pe toți prietenii mei, cred că în mare parte au fost mulțumiți, îmi căpătasem un renume”, își amintește amuzat Edward Sanda.

În plus, încă de mic a fost implicat în a-și ajuta familia și spune că a învățat valoarea banilor de la 12 ani, atunci când a reușit să-și câștige primii bani: “Am lucrat în bucătăria unui restaurant. De fapt, eu mergeam în timpul liber în localul părinții mei, pe vremea când eram cu toții în Italia. Eu aveam grijă să pun la loc vasele și tacâmurile după ce erau spălate. Deși aveam cam 11, 12 ani și eu doar îi ajutam pe ai mei, patronul localului îmi dădea și bani, pentru că aprecia ce făceam. A fost foarte corect”, mai povestește artistul care, în această perioadă, este și mai implicat în treburile casnice, face mult sport și se ocupă de marea lui dragoste: muzica.

Pasionat de acest domeniu de când se știe, Edward e fericit că a reușit, cu multă muncă, să-și îndeplinească un vis. Acela ca, la numai 22 de ani, să fie nu doar cântăreț, ci și compozitor, textier și producător muzical.

Citeşte şi:

Cum a amenajat Dana Rogoz, camera celor doi copii ai ei. Actrița este însărcinată în 30 de săptămâni. „Cu multă bucurie vă arătăm”

Cine va avea prioritate la testările pentru COVID-19, la recomandarea medicului. Noul algoritm publicat de INSP

Mesajul unui băiat de 18 ani din Italia, infectat cu coronavirus, înainte de a fi intubat: „Mamă, nu te las, lupt pentru tine”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente