Mergi direct la conținut »
Ștefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun. "Senzația a fost unică și irepetabilă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ștefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun. "Senzația a fost unică și irepetabilă"

Ștefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun. „Senzația a fost unică și irepetabilă”

Ștefan Bănică Junior și-a amintit de cel mai frumos moment pe care l-a trăit de Crăciun.

De Dana Aramă,

După finala ”X Factor” de pe 22 decembrie, Ștefan Bănică Junior, fiul regretatului actor Ștefan Bănică, plănuiește să se retragă în sânul familiei pentru a petrece Crăciunul.
”În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tradiția familiei mele este să fim toți împreună, indiferent de cât de ocupați suntem, iar de Revelion o să cânt”, a dezvăluit Ștefan Bănică, care s-a căsătorit cu cântăreața Lavinia Pîrva.

Artistul are amintiri frumoase din copilărie legate de această sărbătoare, datorită părinților săi, care l-au crescut într-un ”spirit liber al valorilor morale și tradiționale”.

”La vârsta de 6 ani, am trăit senzația că-l văd aievea pe Moș Crăciunul din povești, toate au conlucrat la imaginea asta! Ușa casei s-a deschis, ningea, lumina lunii bătea ca-ntr-un basm în cadrul ușii și Moș Crăciun a apărut cu barbă, cu ochelari rotunzi și cu sacul de jucării în spate. Ceea ce n-am știut atunci era că acel Moș Crăciun era o mătușă de-a mea. Dar senzația a fost unică, magică și irepetabilă!”, își amintește juratul ”X Factor”, care acum îi cere Moșului cadouri mai puțin materiale: ”Vreau doar liniște și sănătate pentru familia mea”.


Citește și: REPORTAJ: Detalii înfiorătoare în cazul crimei comise de doi adolescenți din Călărași. Și alți șoferi au trecut pe lângă moarte


 

 
 
Close
Close
Închide