MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2013 15:09 , de Claudiu Petrisor

Ştefan BĂNICĂ, MESAJUL INCREDIBIL pentru Andreea Marin: „Poziţia de victimă impresionează audienţa, dar nu se pupă cu realitatea”

Distribuie

Ieri, Andreea Marin mărturisea la Teo în emisiune: "Infidelitatea nu este motiv de divorţ, agresivitatea da", dând de înţeles că fostul ei soţ ar fi fost agresiv în căsnicie. Ştefan Bănică jr. a încercat să se apere în această după amiază la emisiunea "La Măruţă" de la Pro TV.

„S-au spus lucruri grave. Să te joci cu sufletul unui copil, asta lasă repercursiuni în timp. Un copil este mai important decât ambiţia construirii unei imagini publice”, i-a spus Ştefan Bănică lui Cătălin Măruţă.

Acesta a adăugat: „Eu când spun ceva şi fac şi nu mă răzgândesc peste noapte. Eu am să termin aici tragicomedia asta ieftină care nu face bine nimănui şi care nu onorează pe nimeni şi mai ales pe cea care a iniţiat-o. Poziţia de victimă impresionează audienţa, dar nu se pupă cu realitatea„.
Citeşte şi: „Ştefan Bănică, acuzat din nou de agresivitate! Mai ştii ce a răspuns când Dan Negru l-a întrebat direct: Ai altoit-o pe Mihaela Rădulescu? | VIDEO”

Comentarii