MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 15:55

Ştefan Bănică, șocat de o concurentă „X Factor”. „Eşti de pe altă planetă”

Distribuie

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr., puși în fața unei apariții cu totul şi cu totul speciale marțea aceasta, la „X Factor”! Bella Santiago, o tânără de 28 de ani, i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încă de la primii săi paşi pe scenă.

 „Are deja o atitudine de divă!', a remarcat Delia, iar Ştefan Bãnică nu s-a sfiit să îi mărturisească: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!', i-a mai spus juratul „X Factor'. Dacă a reuşit Bella să îi cucereascã și pe ceilalți doi juraţi şi dacă a reușit să câștige și voturile lor, telespectatorii vor afla marțea aceasta, de la 20:00, în cadrul celui mai nou sezon „X Factor', la Antena 1.

Cel de-al optulea sezon 'X Factor' se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon 'X Factor', în fiecare marți, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și

INTERVIU EXCLUSIV/Talida Tolnai, handbalista medaliată cu bronz la Euro 2010, e vânzătoare în Zalău. 'Am fugit de sport, sunt fericită acum!'

 

Citește mai multe despre Concurență pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii