MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2013 13:38 , de Simona Josan

Ștefan Bănică VORBEȘTE despre FAMILIE, la două luni de la ANUNȚUL DIVORȚULUI! Vezi ce spune înseamnă acum acest lucru pentru el! VIDEO

Distribuie

”Sufletul meu cred că are vreo 20 și ceva de ani și mi-aș dori să rămână așa (…) Mamei îi datorez enorm, părinților le datorez tot ceea ce sunt azi. Iar mama este un om gentil, blând, un om care gândește și este un exemplu și un mare sprijin pentru mine”, a declarat Ștefan Bănică junior pentru Look TV.
Întrebat dacă aceasta l-a învățat cum să se comporte cu femeile din jurul său, artistul a răspuns afirmativ, lăsând de înțeles că, pentru a le proteja nu ezită să se ocupe de treburile casnice: Aaa. Nu este o problemă pentru mine să spăl un vas”.
Cât despre bărbatul pe care și l-ar dori pentru fiica lui, atunci când aceasta va fi la vârsta poveștilor de dragoste, solistul este de părere că iubirea posibilului partener va fi măsura a ceea ce va avea ea de oferit.
”Nu am ajuns încă acolo. În, orice caz ești tratată pentru ceea ce dai și cum te impui. Respectul nu se cumpără, ci ți-l câștigi. Sunt convins că fata mea va fi suficient de inteligentă să-și câștige respectul celorlalți. Familia e familie, până și pentru mafioți e un lucru sfânt. Și eu am regretele mele vizavi de familie, uneori nu am timp pentru ea. Dar e bine să te gândești la lucrul ăsta. E bine să păstrezi un nucleu. Familia este intimitatea mea, de care nu prea mă bucur, de aceea îmi doresc ca familia să rămână nucleul intimității mele”, a adăugat Ștefan Bănică junior la Look TV.

Cine este Ștefan Bănică junior?

Ștefan Bănică jr. s-a născut în 1967, în București. Este un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film și teatru român. Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică senior.
În ianuarie 2006 s-a căsătorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. Președintele României Ion Iliescu i-a conferit actorului Ștefan Bănică (junior) la 13 mai 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.
În ianuarie 2013, artistul și soția lui, Andreea Marin, au anunțat pe Facebook faptul că urmează să divorțeze.
 

Citește mai multe despre Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii