Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Ștefan Florescu de la Românii au talent 2011 a fost filmat pe străzile din Taiwan. Ce i-a făcut un trecător atunci când l-a văzut

Ștefan Florescu a devenit cunoscut odată cu participarea la Românii au talent, în 2011. Deși a fost foarte aproape de premiul cel mare, impresionând juriul cu jongleriile pe care le făcea cu mingea, tânărul nu a câștigat trofeul.

De Livia Lixandru,

Au trecut 8 ani de atunci, iar fostul concurent de la Pro TV și-a urmat visul. Recent, Ștefan Florescu a fost filmat pe o stradă din Taiwan. La un moment dat, vloggerul de travel Backpackyourlife a fost chemat de un trecător pentru a vedea un „băiat din România” și, spre surpriza lui, a fost vorba chiar de fostul concurent de la „Românii au talent”.

Ștefan Florescu se află de 3 luni în Taiwan, iar jongleriile sale sunt apreciate de toți cei care îl cunosc. Mai mult, fostul concurent de la Românii au talent va face senzație la invitația UEFA, potrivit Cancan.

„O să am spectacol la tragerea la sorți pentru EURO 2020”, spune Ștefan Florescu, concurentul care a făcut senzație la Românii au talent.

Close
Închide
  Close