Mergi direct la conținut »
Surpriză de proporții la grădinița unde învață fata Oanei Roman. "Mă înclin" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Surpriză de proporții la grădinița unde învață fata Oanei Roman. „Mă înclin” | FOTO

Oana Roman este foarte fericită de modul în care a fost tratată fiica sa, dar și ceilalți copii, la grădinița unde învață micuța. Maria Isabela și colegii ei au avut parte de o mulțime de surprize de Sfântul Nicolae.

De Dana Aramă,

 

Fetița Oanei Roman, Maria Isabela, a avut parte de surprize extrem de frumoase la grădinița unde învață. În dimineața zilei de Moș Nicolae, micuța, dar și colegii ei de la grădiniță, au primit numeroase cadouri, de la fructe la dulciuri, spre mare lor încântare.

Oana Roman a făcut câteva poze la grădinița fiicei sale și s-a declarat extrem de mulțumită de felul în care au fost tratați copiii.

„Cum să nu fie copilul meu fericit âand e înconjurată de atâta frumusețe. Așa arată la Isa la grădi și așa au fost întâmpinați copiii de Moș Nicolae. Pare desprins din povești, dar e o realitate. Mă înclin!”, a spus Oana Roman.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta este căsătorită cu Marius EliseiDin mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

Close
Închide
  Close