De Florian Gheorghe,

Solista care a vândut peste 30 milioane de albume și românul a cărui carieră impresionantă s-a conturat pe marile scene ale muzicii clasice au înregistrat împreună o melodie, în urmă cu 7 ani. Din pricina faptului că piesa nu a fost promovată ori inclusă pe vreun album, dar și pentru că au existat clauze de confidențialitate, colaborarea a rămas secretă.

Ce nu e secret: Lara Fabian a fost impresionată de vocea românului, iar tenorul nostru a fost pur și simplu subjugat de artista belgiană și, din momentul colaborării, a-nceput să viseze cu ochii deschiși la un concert împreună. Acest vis se va materializa la toamnă.

“Este diva mea de suflet. Visez la această clipă de ani buni, bucuria pe care o simt în sufletul meu e imensă. Sper ca duetele pe care le voi cânta cu splendida Lara Fabian și cu Orchestra Operei Române din Craiova să vă bucure sufletele”, ne-a mărturisit tenorul de 37 de ani, primul muzician străin din lunga istorie a faimosului Teatru Balșoi care a fost distribut într-o premieră.

După spectacolul de la Craiova (Sala Polivalentă), Lara Fabian va concerta și la București (18 și 19 noiembrie), în cadrul turneului său mondial aniversar “50 World Tour”. La spectacolele din Capitală îl va avea ca invitat pe scenă pe Horia Brenciu.

Mai cunoscut afară decât în țara natală, Bogdan Mihai Ionuț are un palmares de invidiat. A inaugurat Opera din Dubai, a fost invitatul Angelei Gheorghiu pe scenă, la Tokio, și este singurul român care cântă operele lui Rossini.

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile