Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Tizul “Micului Mozart” a ajuns la 60 de ani. Aurel Moga, cântărețul care și-a ascuns până acum vârsta, s-a însurat cu… Maria Ciobanu!

Cu mult înainte ca Moga să devină un nume de rezonanță, în muzică a intrat Aurel Moga, un solist lansat la Festivalul de la Mamaia în 1983, când s-a numărat printre finaliști. Profitând de faptul că pare mai tânăr decât e, Aurel și-a ascuns până acum vârsta...

De Florian Gheorghe,

Puțini, foarte puțini prieteni și, desigur, cei din familie știu că Aurel Moga a împlinit 60 de ani. Născut pe 19 octombrie 1959, solistul s-a dat mereu mai tânăr, ajutat și de comentariile și aprecierile admiratorilor săi.

L-am deconspirat însă, iar el ne-a confirmat că mai are doar cinci ani până ce statul îi va recunoaște dreptul la pensie.

Sărbătoritul Aurel Moga înconjurat de colegii de generație, amintim Natalia Guberna, Marina Florea și Stela Enache

Pe soția lui o chema ca pe “ciocârlia muzicii populare”, înainte de căsătorie

“Nu este o glumă. Chiar am ajuns la această vârstă. Totodată, sărbătoresc 35 de ani de la căsătoria cu Maria Ciobanu, nu știu în ce ordine să iau aniversările… Hehe, între timp, Maria și-a schimbat numele de Ciobanu în Moga, făcându-mă cel mai fericit om de pe planetă. Îi mulțumesc că a avut încredere în mine și că avem doi copii extraordinari, Octavian și Anamaria. Am ales să sărbătorim această dublă aniversare la munte, în familie”, ne-a declarat solistul, fost elev al regretatei cântărețe și profesoare de muzică Mihaela Runceanu, dar și al Gloriei Bordea.

“Mulți dintre cei care-și dau cu părerea în legătură cu vârsta mea îmi dau cu 10 ani mai puțin și le mulțumesc, sunt drăguți. Însă chiar am ajuns la 60 de ani, din care 36 i-am petrecut pe scenă, fidel meseriei mele”, a completat solistul, care a lansat recent un nou album, “Fata Morgana”. Pe acesta se află și un duet cu Corina Chiriac, pe piesa lui Vasile Veselovski “Nu știu de-i rău sau bine”.

Citeşte şi:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close