Mergi direct la conținut »
Trailer-ul filmului 'Fifty Shades Darker' a bătut recordul de vizualizări în 24 de ore
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trailer-ul filmului 'Fifty Shades Darker' a bătut recordul de vizualizări în 24 de ore

Trailer-ul filmului ‘Fifty Shades Darker’ a bătut recordul de vizualizări în 24 de ore

Fifty Shades Darker, continuarea filmului Fifty Shades of Grey,  va fi lansat oficial pe marile ecrane pe 10 februarie 2017, iar trailerul a bătut recordul cu 114 de milioane de vizualizări în 24 de ore, de la lansarea sa, care a avut loc marți.

 

Potrivit datelor publicate de Universal și citate de publicații de specialitate precum Variety și The Hollywood Reporter, totalul reproducerilor difuzate de platforme precum Youtube, Facebook sau Instagram a depășit 112 de milioane de vizualizări, record ce fusese deținut de trailerul filmului ‘Star Wars: The Force Awakens’ (2015).

În ce privește țările, 39,4 de milioane de vizualizări corespund SUA și Canadei, 18,9 de milioane Marii Britanii, 12,4 milioane Braziliei, 9,8 milioane Franței, 6,8 milioane Mexicului și 6 milioane Italiei.

 

‘Fifty Shades Darker’, care va fi lansat pe ecrane în februarie 2017, este regizat de James Foley și are în distribuție același cuplu de actori Jamie Dornan și Dakota Johnson, în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele.

În „Fifty Shades Darker” joacă și Kim Basinger

Filmul va avea în distribuție un nume greu al industriei cinematografice: Kim Basinger. Actrița în vârstă de 62 de ani a fost cooptată în distribuția următoarei părți din mult așteptata producție ”Fifty Shades of Grey”. Așa cum era de așteptat, blonda va intra în pielea personajului Elena Lincoln, partenera de afaceri a lui Christian Grey și femeia dominatoare care l-a făcut pe acesta să se familiarizeze cu practicile S&M.

Primăria Capitalei a modificat proiectul Oxigen: Toate mașinile sub Euro 5 vor plăti taxa de București
Recomandări

Primăria Capitalei a modificat proiectul Oxigen: Toate mașinile sub Euro 5 vor plăti taxa de București

Dakota Johnson (26 de ani), fiica lui Melanie Griffith și a lui Don Johnson, deși a jucat în mai multe filme celebre de la Hollywood, a devenit celebră abia după apariția în „Fifty Shades of Grey”, unde joacă rolul studentei virgine care se îndragostește iremediabil și devine iubita submisivă a irezistibilului Christian Grey.

 

Bazat pe romanul vândut în peste 100 de milioane de exemplare traduse în peste 52 de limbi, inclusiv în română, scris de E L James, CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY se pare că a fost cadoul preferat de îndrăgostiții din România de Valentines Day 2015 și probabil va fi și în februarie 2017, atunci când Fifty Shades Darker va fi lansat.. Christian Grey și Anastasia Steele, cuplul care a înflăcărat imaginația a peste 100 de milioane de cititori din toată lumea, prinde viață în interpretările lui Jamie Dornan și Dakota Johnson în ecranizarea romanului-fenomen cu același titlu.

Close
Închide
  Close