De Andreea Radu,

Sub sloganul „Timpurile se schimbă. Datoria continuă”, Netflix a prezentat primul trailer al viitorului sezon, alcătuit din nouă episoade, care va fi lansat la 17 noiembrie.

În noul sezon „The Crown”, rolul reginei Elisabetei a II-a care până acum era jucat de Claire Foy va fi jucat de câștigătoarea premiului Oscar în 2019, Olivia Colman, scrie Daily Mail.

Olivia Colman în rolul Elisabetei a II-a (foto captură YouTube)

Mult așteptatul sezon din „The Crown” urmărește familia regală britanică în
perioada 1964-1977. În acest sezon distribuția este complet schimbată:

  • Tobias Menzies în rolul Prințului Phillip,
  • Helena Bonham Carter în rolul Prințesei Margaret,
  • Ben Daniels în rolul lui Tony Armstrong-Jones,
  • Josh OConnor va fi Prințul Charles,
  • Erin Doherty va fi Prințesa Anne,
  • Marion Bailey va fi Regina Mamă
  • Jason Watkins va juca rolul Primului Ministru Harold Wilson.

O nouă apariție în serial va fi cea a actriţei Emerald Fennell care va juca rolul Camilei Parker Bowles. Abia în sezonul patru al serialului va apărea Prințesa Diana, rol care va fi jucat de actrița Emma Corrin.

Regina se va confrunta în acest sezon cu transformările prin care trec atât ţara, cât şi familia sa, care se destramă, încercând să găsească echilibrul între dorinţele personale şi exigenţele coroanei, informează Agerpres.

Pentru fanii serialul „The Crown”, noul sezon va fi un roller coaster emoțional. Trailerul sugerează criza prin care trece regina, rezumată de unul dintre dialoguri: „Această ţară era încă mare când am urcat pe tron. În timpul domniei mele s-a prăbuşit”.

Vezi și: Filme Netflix in noiembrie 2019

Citeşte şi:

Mesajul regizorului Alexander Nanau după cel mai recent premiu câștigat de filmul Colectiv: ”Dacă vor o societate normală, oamenii trebuie să se implice”

Cum s-a desfășurat cel mai lung zbor comercial din lume. Motivul pentru care pasagerii și piloții au fost monitorizați îndeaproape în timpul celor 19 ore

Conacul în care s-a filmat ”Felix și Otilia”, pelicula după romanul lui George Călinescu, este la un pas de prăbușire. Țiți Dumitriu a fost proprietar fictiv și a vorbit pentru prima oară pe tema asta

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă