MENIU CAUTĂ
06 Noi. 2013 14:12 , de Simona Josan

TRISTEŢE în familia MICĂI DE LA ABRACADABRA! Vezi ce s-a ÎNTÂMPLAT AZI!

Distribuie

Vestea morţii Micăi, de la Abracadabra, a îndurerat o ţară întreagă, dar mai ales o generaţie care a petrecut duminici la rând cu ochii lipiţi de televizor, pentru a afla ce se mai întâmplă în lumea magică a poveştilor de la PRO TV.
Ziua de astăzi ar fi trebuit să fie una fericită pentru părinţii Michaelei Niculescu. Frumoasa blondă ar fi împlinit vârsta de 32 de ani, însă dacă până anul trecut casa rudelor fetei a răsunat de râsete şi voie bună, astăzi s-au putut auzi doar suspine.
Michaela Niculescu a murit la jumătatea lunii martie, la Spitalul Fundeni, la vârsta de 31 de ani. Mica a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, în urmă cu un an, însă a preferat să-și țină ascunsă suferința.
Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta asupra sănătății ei.
Citeşte şi:

  • AMINTIRI CU MICA DE LA ABRACADABRA! Uite-o acum 20 de ani, cu colega ei, Andreea
  • Marian Râlea: «Am fost șocat când am aflat că Mica este în spital. Am sperat într-o minune»

 

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii