MENIU CAUTĂ

Ultima ușă către succes i-a fost trântită în nas! Nicoleta Luciu va trebui să se acomodeze cu statutul de casnică la Miercurea-Ciuc | EXCLUSIV

Distribuie

Ani buni, a făcut furori în showbizul autohton. A fost unul dintre “Iepuraşii” Playboy favoriţi, a jucat în telenovele, a cântat, pe scurt a realizat cam tot ce şi-a propus pe plaiurile noastre mioritice. Şi în urmă cu vreo trei ani, aflată încă în glorie, Nicoleta Luciu şi-a dorit şi mai mult.
A vrut să trăiască visul american, iar pentru asta a apelat la cunoscuţi şi s-a folosit oarecum de statutul său de divă în România pentru a reuşi să se stabilească împreună cu familia peste Ocean. Acolo unde, spera ea, putea câştiga lunar între 50.000 şi 80.000 de dolari pentru a nu-i lipsi nimic!
Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Iar viaţa nu este ca-n filme! Un fizic plăcut şi o siluetă frumoasă, dar care nu mai e perfectă ca-n vremurile glorioase, nu i-au fost îndeajuns ca să dea lovitura pe Tărâmul Făgăduinţei.

N-au vrut-o în nici un fel

Muzica sa nu a fost pe placul americanilor, asta chiar dacă au admirat-o în fotografiile adăugate la CV. Bruneta şi-a încercat norocul şi-n actorie, dar şi aici fără sorţi de izbândă. Şi, culmea ironiei, nici podiumurile de prezentare nu i-au ”zâmbit”.
Asta pentru că Nicoleta nu a corespuns nicidecum cu modelul standard de peste Ocean, fiind considerată prea plinuţă şi prea cu forme pentru a deveni imaginea vreunei case de modă cunoscute.
Unde mai pui că Nico nu mai are 18 ani şi nici trupul său nu mai e ce-a fost după ce a trecut prin două sarcini cu greutate. Recent, după nenumărate CV-uri şi demouri trimise şi toate posibilităţile epuizate, Nicoleta a încasat şi ultimul refuz.

Face naveta pentru joburi minore

Fără perspectivă internaţională, Nicoleta şi-a schimbat radical planurile. În loc să ”zboare” pentru a fi star în New York, vedeta a ajuns nevastă la Miercurea- Ciuc, fericită lângă cei patru copii ai săi. Şi în loc de cei 50.000 de dolari pe care spera să-i câştige lunar, bruneta se mulţumeşte, în cele mai fericite cazuri, şi cu 3.000 de euro produşi cu greu.
Asta pentru că vedeta, al cărei declin e evident, nu mai este răsfăţata organizatorilor de evenimente şi a televiziunilor. Dacă până mai ieri refuza tot ce nu o mulţumea financiar, acum face naveta pentru roluri mărunte la TV şi evenimente modeste pe care le prezintă.

Citește mai multe despre Nicoleta Luciu pe Libertatea.

Comentarii