Mergi direct la conținut »
Un bebeluș în familia iubitei lui Ilie Năstase. Ioana Simion e în culmea fericirii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Un bebeluș în familia iubitei lui Ilie Năstase. Ioana Simion e în culmea fericirii

Un bebeluș în familia iubitei lui Ilie Năstase. Ioana Simion e în culmea fericirii

Bucurie mare pentru actuala parteneră de viață a fostului mare campion la tenis Ilie Năstase. Aceasta a devenit bunică.

De Dana Aramă,

Ioana Simion, viitoarea sa soție, a devenit bunică la vârsta de 43 de ani. Nora brunetei a născut o fetiță superbă, care a primit numele de Anastasia, potrivit click.ro.

Ioana Simion are un fiu de 20 de ani din prima căsnicie, iar acesta a devenit tătic la începutul săptămânii. Nora Ioanei a născut la maternitatea din Constanța, o fetiță perfect sănătoasă.

„Sunt foarte fericită! Da, sunt bunică la 43 de ani, sunt o bunică tânără și mă bucur de acest eveniment din familia mea”, a declarat aceasta pentru sursa mai sus-menționată.
Bruneta a postat o fotografie cu nepoțica sa pe contul său de socializare.

Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după separarea de Brigitte SfătFostul sportiv a dezvăluit de curând cum a cunoscut-o pe iubita lui tinerică. Totul a început la mare, într-un restaurant în care Ilie Năstase se afla împreună cu fiica lui, Emma.

Citește și: Răspunsul incredibil al companiei Arcon în cazul șpăgii din fonduri europene, cerută de Claudiu Georgescu: „Ați distrus imaginea unui om pentru o mare MITĂ de nici 2.000 euro”

 

Close
Închide
  Close