Mergi direct la conținut »
Un cunoscut actor de telenovele nu a mai făcut sex de 15 ani
Entertainment Libertatea > Entertainment > Un cunoscut actor de telenovele nu a mai făcut sex de 15 ani

Un cunoscut actor de telenovele nu a mai făcut sex de 15 ani

Eduardo Verastegui, un cunoscut actor și cântăreț din Mexic, nu a mai întreținut relații sexuale de 15 ani, notează publimetro.com.mx.

De Daria Maria Diaconu,

Eduardo Verastegui, în vârstă de 45 de ani, este un actor, model și cântăreț mexican. A făcut parte din trupa Kairo și ulterior a avut o carieră solo, după care a început să joace în telenovele.

Starul a acordat un interviu pentru emisiunea ventaneando, în care a vorbit despre abstinența sa sexuală. Acesta nu a mai făcut sex de 15 ani.

„Pentru mine, (n.r.castitatea) a fost o binecuvântare, o disciplină incredibilă. Aș putea să scriu o carte despre beneficiile pe care le-am avut. Este un dar și o virtute pe care Dumnezeu mi le-a dat”, a declarat actorul mexican, potrivit publimetro.com.mx.

View this post on Instagram

Inesperado llegó a #Sinaloa Gracias, a todos los sectores sociales que se unieron y convocaron para esta Premier. Gracias a la prensa, porque su labor es central al difundir este mensaje de apoyo a la vida, la mujer y la familia que lleva Inesperado. Gracias a los estudiantes que respondieron a la convocatoria, participaron, preguntaron; una juventud que se forma y que cuestiona, inquiere, es una juventud que piensa y que puede levantar su voz en defensa de los más vulnerables, como lo expresaron en Sinaloa. Gracias a legisladores, empresarios, iglesias, gobierno, organizaciones sociales. Nos mueve la esperanza. Estamos convencidos de que el amor es la respuesta; con amor es posible sanar las heridas que abren la violencia, el abandono, la pobreza, el individualismo. Un amor activo, un amor comprometido en actos reales de transformación social. #VivaMéxico Viva la familia.

A post shared by Eduardo Verástegui (@eduardoverastegui) on

De asemenea, Eduardo Verastegui a afirmat că nu consideră sexul o nevoie fizică.

„Sexul este sacru, este un dar incredibil pe care trebuie să-l trăiești cu cea mai importantă persoană din viața ta (…) Mi-au spus că abstinența nu este sănătoasă deoarece sexul este o necesitate fizică. Și nu este o nevoie fizică, o nevoie fizică este să mănânci”, a spus el.

FOTO: Instagram

Close
Închide
  Close