MENIU CAUTĂ
, de Andreea Ciocanel

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, arestat pentru că a condus sub influența alcoolului

Distribuie

Vedeta, celebră pentru apariţia sa în mai multe videoclipuri din anii ’90 ale trupei rock americane Guns N’ Roses și pictorialele incendiare, se afla la volanul automobilului său în momentul în care a fost implicată într-un accident rutier, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Greenwich, o localitate din Connecticut.
Potrivit revistei People ce citează poliţişti locali, supermodel, mamă a patru copii, şi-a oprit vehiculul Land Rover la capătul unei rampe de coborâre de pe autostrada Interstate 95, a început să ruleze cu spatele şi a tamponat un vehicul Mercedes Benz. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. „Se simţea un miros puternic de alcool, atunci când Stephanie începea să vorbească”, se afirmă în raportul Poliţiei. Seymour a refuzat să facă testul pentru alcoolemie, însă abia reușea să se țină pe picioare. După ce a fost reținută de polițiști, aceasta a fost eliberată pe o cauțiune de 500 de dolari și urmează să se prezinte în fața unui judecător pe 2 februarie.
Stephanie Seymour este un supermodel american șil actriţă, devenită celebră la sfârşitul anilor ’80 şi începutul anilor ’90, după ce a prezentat creaţiile unora dintre cei mai mari designeri şi a pozat pentru fotografi de renume, precum Herb Ritts, Richard Avedon, Gilles Bensimon şi Mario Testino. Seymour a pozat pe copertele a peste 300 de revistă de modă, inclusiv Vogue, Elle şi Harper’s Bazaar, şi a apărut în numeroase reclame ale unor branduri renumite din Europa şi Statele Unite. La începutul anilor ’90, Stephanie Seymour a devenit un manechin important pentru Victoria’s Secret, pe atunci o companie tânără, aflată la început de drum în lumea modei. Stephanie Seymour a apărut, de altfel, în două dintre cele mai cunoscute videoclipuri ale trupei Guns N’ Roses – „Don’t Cry” şi „November Rain”.
 

Comentarii