Mergi direct la conținut »
Una dintre cele mai frumoase ipostaze în care Andreea Tonciu și-a fotografiat fetița
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Una dintre cele mai frumoase ipostaze în care Andreea Tonciu și-a fotografiat fetița

Una dintre cele mai frumoase ipostaze în care Andreea Tonciu și-a fotografiat fetița

Andreea Toncu și-a fotografiat fetița într-o ipostază în care micuța pozează ca un model. Imaginea a adunat numeroase like-uri și comentarii foarte frumoase de la internauți.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu are o fetiță foarte frumoasă, Rebecca, de care este foarte mândră și căreia îi dedică tot timpul său. bruneta a fotografiat-o pe micuță în timp ce aceasta pozează ca un model.

„Cât de frumoasă poți fi, inima mea? Te iubesc mai mult ca orice! RBK❤️❤️❤”, este mesajul cu care Andreea Tonciu a însoțit imaginea cu fetița sa.


„Să îți trăiască!”, „Ce frumoasă e!”, „Superbă!”, ” Să vă trăiească minunea de fetiță! E o scumpete”, ” este superbă, să vă trăiască și să fie sănătoasă”, au fost mesajele celor care o urmăresc pe internet.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu.  Cei doi au împreună o fetiță care se numește Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Citește și: La doar 10 ani, o elevă de clasa a patra a prezentat prima ei expoziție de tablouri. „Nu obosesc niciodată, pentru că pictura este parte din mine”

 

Close
Închide
  Close