MENIU CAUTĂ
03 Ian. 2018 17:17

Unde au petrecut prințul Harry si Meghan Markle Anul Nou

Distribuie

Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut Anul Nou pe riviera franceză într-o excursie romantică, dar foarte scurtă. Cei doi au fost văzuți la bordul unui avion de linie al British Airways, zburând către Nisa în ultima zi a anului, Franța, potrivit The Daily Mail.

Cuplul a luat în zborul de la ora 9:55 a.m. și au urcat probabil înaintea celorlalți pasageri, apoi s-au așezat pe locurile din spatele avionului, la clasa economic. Cei doi erau însoțiți de trei gărzi de corp care au ocupat locurile din fața lor, probabil din motive de securitate.

Potrivit celorlalți pasageri, Harry a stat pe locul de la geam și era îmbrăcat în blugi, o jachetă și o șapcă de baseball trasă peste ochi pentru a nu fi recunoscut. Markle stătea alături de el într-o haină neagră și era foarte puțin machiată.

Un reprezentant al Palatului Kensington a refuzat să comenteze posibila excursie a cuplului pe rivieră.

Când zborul a aterizat la Nisa, cuplul a fost scos prin zona dedicată VIP și a fost însoțit de doi ofițeri puternic înarmați ai poliția de frontieră franceză. Surse neidentificate au declarat pentru Daily Mail ca mai multi membri ai serviciului de protectie al elitei din Franța și a Serviciului de Protecție a demnitarilor francezi au fost desemnați pentru a proteja cuplul pe perioada petrecută în Nisa.

Markle și Harry au sărbătorit noul an cu prietenii și vor rămâne câteva zile la o reședință privată de pe riviera franceză.

Aceste măsuri de securitate nu au fost solicitate de Palatul Kensington, dar cei doi sunt deja obișnuiți cu acest nivel de protecție ridicată. Cuplul, care se va căsători la Capela Sf. Gheorghe a Castelului Windsor, pe 19 mai, sunt păzițit zilnic de gărzi de corp „înarmate și instruite”.


Citește și: Un șofer angajat la Casa de Sănătate câștigă mai mult decât un medic de familie


 

Citește mai multe despre Meghan Markle și anul nou pe Libertatea.

Comentarii