MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 15:39

Unde și-au făcut apariția Marius Moga și soția sa. Cum arată Bianca Lăpuște

Distribuie

Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște, au fost prezenți, zilele trecute, la ziua de naștere unui cunoscut artist din industria muzicală din România.

Compozitorul Marius Moga și partenera sa de viață, Bianca Lăpuște, sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală. Aparițiile în public ale celor doi sunt extrem de rare. Însă, zilele acestea, Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște, au fost prezenți la petrecerea organizată de ziua de naștere a lui What’s Up.

Adina Buzatu, prezentă și ea la evenimentul care a avut loc într-un club, n-a aratat ocazia de a se fotografia atât în compania lui marius Moga, cât și a partenerei de viață a acestuia, Bianca Lăpuște.

La petrecere, Bianca Lăpuște a ales o ținută lejeră, formată din pantaloni și o helancă, peste care a purtat un cardigan de culoare neagră.

În 2015, partenera de viață a lui Marius Moga, Bianca Lăpuște, a adus pe lume o fetiță care a primit numele Maria Elisabeta.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii