MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2012 12:32

Vă mai amintiţi cum arăta HI-Q la debut? FOTO

Distribuie

In anul 1996, trei tinerei din Brasov cu mult curaj si pofta de viata intrau in lumea muzicii dance romanesti. Primul album, „The very best of Hi-q” zapaceste adolescentii mai ales cu piesa „Nu pot face nimic.”
Mai amintim single uri ca „Totul va fi bine”, „E vara mea”, „UrasQubesc”, „Cat te iubeam”, „Un minut”, „Da muzica mai tare”, „Tu esti dragostea mea”, „Dor de tine, dor de noi”, „Te-am iubit”, „Razna”, „Buna dimineata” sau bineinteles „Gasca mea”

Hi-q a reusit performanta de a avea timp de opt ani consecutivi, hituri pe primul loc in clasamente

Trupa Hi-q nu se multumeste doar la muzica, adolescentii sunt pe val si apar pentru prima oara la tv, in anul 2000 cu emisiunea „Totul va fi bine” in direct de la mare, mai exact de la Costinesti.
Colaborarea de success continua cu Antena 1 iar Dana Mihai si Florin sunt trimisi la munte, in Poiana Brasov pentru o noua emisiune, „Hi-q noi”. Si sa nu uitam de Big Brother-ul de la Prima TV, unde Dana Mihai si Florin si-au pus din nou amprenta pe sentimentele tinerilor cu piesa emisiunii, „Traieste”.
Anul 2003 aduce o veste trista pentru fani, Dana a decis sa se desparta de grup si sa isi incerce norocul intr-o cariera solo. Urmatoarea voce feminine este Nicoleta Dragan care rezista pana in 2008 cand in urma unor neintelegeri cu privire la bani, decide sa paraseasca trupa. Alta fata frumoasa cu voce buna vine la Hi-q, o cheama Anya e blonda cu ochi albastri si are la activ peste 500 de concerte live. Din pacate nu rezista prea mult, pleaca pe furis, iar baietii sunt nevoiti sa caute din nou fete pentru formatie. Mihai si Florin organizeaza in doi timpi si trei miscari un concurs pe nume „Buna dimineata te succes”, unde fetele care vroiau sa cante in formatia Hi-q trebuiau sa isi etaleze talentul, evident, intr-ale muzicii.

Asa se scurg doi ani cu doua domnisoare noi, dupa care, in 2010 Dana Nalbaru ii suna pe baieti si le spune ca vrea inapoi la caldurica in trupa Hi-q. Dana este casatorita cu actorul Dragos Bucur cu care o minunatie de fetita pe nume Sofia, iar trupa Hi-q concerteaza bine mersi si astazi prin orasele patriei.

Comentarii