De Florian Gheorghe,

Studentă în anul doi la Facultatea de Arte, specializarea Actorie, Ilinca a urcat recent pentru prima oară pe scena de teatru, fiind distribuită în primele sale piese, “Ursul”, “Cerere în căsătorie” și “Steaua fără nume”, în regia Mihaelei Triboi. Piese cu care avut reprezentații la case de cultură locale precum Câmpina ori Slobozia.

Tânăra (FOTO a treia stânga) care a făcut să vibreze un urmă cu doi ani, la finala Eurovision de la Kiev, întreaga sală cu “Yodel It”, fiind intens aplaudată, nu a îngropat pasiunea care a făcut-o cunoscută, muzica. Însă, din păcate, nici măcar faptul că a ajuns în finala concursului “Vocea României” (unde s-a afirmat cu aceeași tehnică, “yodeling”), și în finala preselecției naționale Eurovision, nu au fost de ajuns să se impună în galeria vedetelor momentului, în muzică.

” Într-adevar, pot spune că am fost puțin absentă pe piața muzicală în ultimii 2 ani de când am început să studiez actoria, dar asta nu înseamnă nicidecum că ”m-am lâsat”. Muzica este în continuare visul meu, iar procesul de autocunoastere prin care trec acum este pur și simplu drumul spre artistul adevărat din mine, pe care îl veți putea cunoaște cât de curând. Nu voi mai fi “Ilinca de la Eurovision”, voi fi pur si simplu eu însămi ți ceea ce vreau să transmit prin arta mea. Sincer și adevărat”, ne-a declarat artista. ”Am fost întotdeauna în contact direct cu muzica datorită părinților mei care lucrează amândoi în domeniul muzicii, dar am avut și tangențe cu teatrul când tatăl meu a ajuns să predea canto la liceul de artă dramatică din Cluj. Atunci m-am îndrăgostit de teatru, dar din păcate nu am avut ocazia să îl practic pâna când am ajuns la facultate. Acum a venit timpul să mă descopăr, să îmi extind orizontul și să dau curs tuturor pasiunilor pe care le am, dar de care nu am avut timp, începând cu actoria și continuând cu regia, dansul, fotografia, pictura, psihologia și multe altele.În ceea ce privește teatrul, nu m-as vedea jucând pe scenă, ci mai de grabă în filme, dar în același timp nu exclud de tot prima posibilitate”, adaugă Ilinca.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

La preselecția națională Eurovision, Ilinca și Alex Florea i-au suflat lui Mihai Trăistariu calificarea la finala celui mai important concurs muzical european. Mihai a rămas cu satisfacția că le-a fost mentor și i-a sprijinit în afirmarea lor. Alex Florea a fost descoperit și impus pe la concursuri de dedicate muzicii ușoare de același Trăistariu, concitadin al său și prieten de familie. Iar primul premiu pe care Ilinca l-a câștigat, la festivalul “Zâmbet de copil” (Băile-Herculane), i-a fost înmânat de același Mihai Trăistariu.

Citeşte şi:

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism