MENIU CAUTĂ

Valentina Pelinel, DEZVĂLUIRE inedită despre sarcină. Care este cel mai mare regret al ei

Distribuie

Viitoarea mămică a povestit într-un interviu pentru ideisanatoase.ro cum se simte, ce mănâncă și cât de des face sport de când a rămas însărcinată.
”Am devenit mai responsabilă din toate punctele de vedere, pentru că am realizat imediat că nu mai e vorba doar de mine, ci răspund pentru o altă viață. Nu mi-am dorit până acum ceva vreme să rămân însărcinată, dar iată că mi-a sunat și mie ceasul biologic și, slavă Domnului, s-a întâmplat când mi-am dorit mai mult. Acum, că sunt însărcinată și mă simt excelent, simt o viață în mine, trăire unică, îmi pare rău că nu s-a întâmplat mai devreme. Dar toate la timpul lor. Important e să fie sănătos!”, a declarat Valentina Pelinel.
În privința alimentației, blonda spune că nu exagerează, dar că a renunțat la orice fel de dietă. ”Din punct de vedere alimentar, am introdus mai multe proteine animale, pe cât posibil organice, și mi-am luat gândul de la orice fel de regim sau detox, normal. Nu m-a condiționat nimeni până acum vizavi de kilogramele acumulate. De fapt, nici nu am abordat acest subiect, dar mă cântaresc des și mă informez din cărți și de pe internet. A fi gravidă nu e o boală și nu înseamnă că trebuie să mănânc non stop, să mă îngraș prea mult și să nu mă îngrijesc”.
Valentina fost căsătorită cu omul politic Cristian Boureanu, însă cei doi au divorțat în 2014. În prezent, se presupune că blonda are o relație cu Cristi Borcea, care ar fi și tatăl copilului. Ea nu declarat însă nimic, până acum, despre identitatea tatălui copilului.
 

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii