MENIU CAUTĂ

Vărul Denisei Manelista face declarații sfâșietoare. „Familia e distrusă”

Distribuie

Vărul Denisei Manelista, Alin, a făcut eclarații despre cea care a fost Denisa Răducu, cunoscută publicului larg drept Denisa Manelista.

Denisa Manelista a încetat din viață duminică, 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani. În urma sa a rămas o familie îndurerată, care cu greu își revine din șocul suferit.

Cântăreața a pierdut lupta cu  o boală grea, la ficat. În ultimele luni de viață, starea de sănătate a Denisei Manelista se înrăutățise teribil, aceasta ajungând să cântărească doar 23 de kilograme. Cântăreața este condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie 2017.

Vărul Denisei Manelista, Alin, a făcut câteva declarații despre moartea artistei.

”Familia este distrusă! Ce poate fi mai rău decât să-ți pierzi copilul. Cu Denisa am vorbit acum vreo 3 luni, înainte să plece la Viena. Atunci nu știa ce boală are. Îmi spunea că vrea să fie mireasă că îl iubește foarte mult pe Florin, că vrea să aibă copii. Cred că a murit cu zâmbetul pe buze după cum arată. A fost dorința Denisei să fie înmormântată acolo, în satul natal, unde are toate rudele”, a declarat Alin, vărul Denisei Manelista, pentru emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena Stars.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu și doliu pe Libertatea.

Comentarii