MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Vedeta aceasta a fentat CANCERUL! „M-am tratat în România”

Distribuie

Carmen Şerban a fost diagnosticată în urmă cu ceva vreme cu o tumoră beningă. Deşi problema ei de sănătate avea mari şanse să se rezolve, gândul că lucrurile ar putea lua o altă turnură nu i-au dat pace. Cântăreaţa a mers la mai mulţi medici din România pentru a se trata, însă artista a luptat pentru sănătatea ei, reuşind, cu ajutorul medicamentelor naturiste şi a bioenergiei să fenteze boala.
„Acum sunt bine. Lucrurile astea se întâmplă că vin pe fond energetic, pe fond de stres, oboseală acută, pe fondul depărtării noastre de Dumnezeu. Am fost şi eu o verme când nu am crezut în Dumnezeu. A fost o tumoră beningă, dar care în 8 luni s-a mărit 13 mm. Am început să merg la terapeuţi, la bioenergeticieni şi să folosesc tratamente naturiste. M-am tratat în România. Am folosit foarte multe tratamente naturale care omoară celulele canceroase. M-a ajutat foarte mult şi faptul că am mers la Ierusalim. Contacul meu cu Mormântul Sfânt a fost colosal. Am simţit că am lăsat acolo o haină veche şi m-am întors acasă cu una nouă”, a declarat Carmen Şerban la Acces direct.
S-a vindecat de cancer, însă problemele de sănătate pentru ea nu s-au terminat. Cântăreaţa suferă de artroză şi, drept urmare, face infiltraţii pentru coloană.
„Problemele la coloană nu s-au rezolvat, dar sper să se rezolve. Am artroză din cauza tocurilor, dar fac inflitraţii pentru coloană”, a adăugat ea.
Citeşte şi:


 

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii