De Daria Maria Diaconu,

Actorul Joaquin Phoenix și cântăreața Adele sunt vedetele care de curând au atras atenția cu look-ul lor. Cei doi au slăbit spectaculos.

Alec Baldwin – Extrem de atent la imaginea sa, starul hollywoodian Alec Baldwin, în vârstă de 61 de ani, a dat jos câteva kilograme bune. cea care l-a ajutat să slăbească este soția sa, Hilaria, care este instructor de yoga.

Joaquin Phoenix – Celebrul actor a slăbit peste 20 de kilograme pentru a intra cât mai bine în pielea personajului pe care îl interpretează în filmul de mare succes Joker. „am apelat la specialiști pentru a slăbi fără să am alte probleme”, a declarat starul în vârstă de 44 de ani pentru acces Hollywood, potrivit El Pais.

Chris Pratt – a ajuns să cântărească peste 100 de kilograme, după care a reușit să slăbească 36 de kilograme în șase luni. „Aveam 31 de ani și eram obosit și emoțional și fizic”, spunea actorul. pentru rolul pe care l-a interpretat timp de șapte sezoane în serialul „Parks and Recreation”, acesta a trebuit să-și mețină greutate, după care s-a decis să acorde mai multă importanță sănătății și a trecut la regim.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Adele – Cântăreața britanică în vârstă de 31 de ani și-a schimbat radical stilul de viață și a renunțat și la fumat. A slăbit enorm de mult, iar acum a uimit pe toată lumea cu noua siluetă.

Khloe Kardashian – Vedeta în vârstă de 35 de ani a decis să treacă la dietă ca urmare a presiunilor venite din partea familiei. „Mi-au spus: „Trebuie să slăbești pentru că strici imaginea”, a mărturisit Khloe Kardashian.

Matthew McConaughey – a slăbit peste 20 de kilograme pentru rolul pe care l-a interpretat în „Dallas Buyers Club”. „Regimul a fost drastic. Dădeam jos patru kilograme pe săptămână. Luam o coca-Cola dietetică, mâncam albușuri de ou dimineața, apoi pui și altă Coca-Cola dietetică. A fost foarte dur. Eram mereu înfometat și irascibil”, a povestit starul în vârstă de 49 de ani pentru The Huffington Post.

Jennifer Hudson – a slăbit aproape 40 de kilograme. Cântăreața în vârstă de 38 de ani a decis să treacă la dietă după ce a născut, în anul 2009.

FOTO: Hepta; Instagram

Vezi si care este dieta de slabit in functie de varsta

Citeşte şi:

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Praful din atmosferă, criminalul nevăzut. Care sunt zonele din București unde poluarea este de peste patru ori mai mare decât limitele admise

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse