MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 09:47

Vedetele de la Gala Elle 2017 au fost „sechestrate” la Palatul Parlamentului. Artistele defilau, în stradă se manifesta

Distribuie

Vedetele din showbiz-ul românesc au participat, miercuri seară, la Gala Elle Style Awards 2017. În timp ce acestea defilau în ținute de gală la Palatul Parlamentului, afară protestatarii manifestau față de modificarea legilor justiției.

Miercuri seară, vedetele din showbiz-ul românesc s-au reunit la un super eveniment, Gala Elle 2017, care a avut loc la Palatul Parlamentului din Capitală.

În timp ce acestea își etalau ținutele care mai de care mai spectaculoase la Gala Elle 2017, în fața Palatului Parlamentului sute de persoane protestau față de votul de modificare a legilor justiției.


La poarta Palatului Parlamentului au avut loc și câteva incidente.

Doi protestatari susțin că au fost loviți cu mașina de un deputat PSD. De cealaltă parte, parlamentarul susține că cei doi s-au aruncat intenționat în fața mașinii. Un alt incident a avut loc cu mașina unui alt parlamentar, care a fost blocată de protestatari la ieșirea din Palatul Parlamentului.


Citește și:

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

VIDEO/Primul premiul al galei: Simona Halep e ”Woman Elle”. Vezi ce a spus pe scenă!

VIDEO/Show-ul Deliei pe muzica Antoniei la Elle Style Awards 2107!

VIDEO EXCLUSIV/ Iubește animalele de moare, însă adoră și personajul Cruella De Vil. Raluca Bădulescu a avut o apariție de infarct 

Citește mai multe despre Gala Elle Style Awards, Palatul Parlamentului și Vedete pe Libertatea.

Comentarii