MENIU CAUTĂ
10 Apr. 2013 07:33 , de Simona Josan

Vești bune pentru fanii Holograf: Dan Bittman a fost EXTERNAT. Vezi când va urca din nou pe scenă!

Distribuie

Vești bune pentru fanii lui Dan Bittman. Cântărețul a ieșit astăzi de dimineață din spital, după ce marți fusese internat cu dureri abdominale. Medicii l-au diagnosticat cu hernie inghinală și l-au operat laparoscopic, preconizând că astăzi solistul ar putea pleca pe picioarele lui acasă.
„Dan Bittman a fost operat de doctorul Munteanu. A fost o operaţie de hernie care a fost realizată laparoscopic, în aceste condiţii pacientul având şanse să părăsească unitatea sanitară chiar şi mâine (astăzi n.r.)”, declara ieri profesorul Alexandru Ciocâlteu.
Și Aurel Mitran, impresarul trupei Holograf, a avut un prognostic la fel de optimist. Acesta ne-a spus marți, după intervenție, că operația a fost un succes și că liderul formației va urca într-o săptămână pe scenă: „Operaţia nu a reprezentat o problemă gravă. Mai mult ca sigur, într-o săptămână, Dan Bittman va fi din nou pe scenă. A fost o operaţie reuşită”.
Este a doua oară în câteva luni când Dan Bittman încape pe mâna medicilor. În luna octombrie a anului trecut, Dan Bittman a fost operat la gât, din pricina unui cheag de sânge care îi oprea irigarea creierului, la Clinica AKH din Viena. În urma intervenţiei, care a costat 3.000 de euro, artistul a rămas fără voce, trupa Holograf fiind nevoită să îşi anuleze concertele pe termen nelimitat. El şi-a recuperat vocea cu ajutorul unor pastile ce au costat câţiva lei. Dan Bittman e urmărit de ghinion? Rămas fără emisiune, a suferit trei operaţii într-un an şi a înregistrat pierderi de sute de mii de euro

Dan Bittman, luat de acasă cu ambulanţa şi operat de urgenţă

Comentarii