Mergi direct la conținut »
Vica a slăbit 15 kg într-un mod neconvențional. A umblat cu ace în urechi un an întreg!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vica a slăbit 15 kg într-un mod neconvențional. A umblat cu ace în urechi un an întreg!

Vica a slăbit 15 kg într-un mod neconvențional. A umblat cu ace în urechi un an întreg!

Prin 2014, Vica Blochina a pierdut lupta cu kilogramele. S-a ”pufoșit” serios și, ca orice femeie care se respectă, s-a văzut obligată să ia măsuri. După ce și-a consultat toate prietenele, a încercat mai multe ”diete-minune” decât oricine, dar fără rezultate. Disperată, a optat pentru o metodă neașteptată.

De Sabina Ivănică,

Pentru că nu a îmbrățișat nicium ideea unei diete raw-vegane și i-a fost greu să renunțe la mâncărurile preferate, blonda a apelat la o alternativă blamată de unii, dar pe deplin îmbrăţişată de ea: acupunctura. A început să meargă “la înţepat” prin iarna lui 2014. Așa cum libertatea dezvăluia încă de vara trecută, programul în care a intrat a debutat cu zece şedinţe făcute la foc continuu, care, ulterior, au fost rărite, ajungând în prezent la una pe săptămână. Deşi chiar şi ea a fost sceptică la început, Vica a reuşit să dea jos, în primele şapte luni, 15 kilograme și de atunci a tot slăbit, ajungând, fără nicio exagerare, la dimensiuni de model.

vica

Dar tocmai ușor nu i-a fost căci, până s-a obișnuit cu senzația, a trebuit să poarte ace în u­­rechi, care îi străpungeau anu­miţi centri. Practic, ast­­fel, senzaţia de foame i-a fost inhibată, ceea ce a determinat-o să mă­­nânce mai pu­­ţin şi mai sănătos. Încântată de rezultate, a extins efectele terapiei pentru a obţine e­­chilibru şi bunăstare. Și se pare că-I merge din plin.

Ieri, Vica a filmat pentru emisiunea ”Roata Norocului”, de la Kanal D și a etalat o siluetă vizibil ajustată și un tonus de invidiat.

FOTO: Vlad Chirea

Close
Închide
  Close