De Livia Lixandru,

Din discuția înregistrată de Vica și difuzată pe contul ei de socializare, se pare că bandajul ghipsat este doar provizoriu.

„Nu am avut probleme de sănătate niciodată… Am făcut doar operaţii doar de înfrumuseţare”, a comentat Vica, potrivit Viva!.

Recent, Vica Blochina a recunoscut că apelează la tratamente neinvazive sau minim invasive pentru a-și menține pielea tânără și susține că nu-și dorește să fie naturală, ci să arate bine.

„Eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală’. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine.

Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic’. De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”, spunea Vica.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX | O româncă din Italia, apel la conaționalii din Peninsulă: „Să nu plece acasă, pentru că în România sistemul de sănătate este scăzut”

Sub mandatul lui Victor Costache, Ministerul Sănătăţii nu a finanţat programul ECMO, care s-ar putea dovedi vital pentru pacienţii cu coronavirus!

Și îngerii au demonii lor! Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu Monica Odagiu

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine