MENIU CAUTĂ

Victor Slav a luat atitudine după ce s-a spus că ar avea o nouă iubită

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a luat atitudine după ce s-a zvonit că ar avea o nouă relație sentimentală.

Despre Victor Slav s-a spus zilele acestea că ar avea o nouă relație amoroasă cu o tânără cu care ar fi fost într-o vacanță în Israel.

Sătul de speculațiile care se fac despre viața lui sentimentală, prezentatorul de televiziune a reacționat pe contul său de socializare, acolo unde a transmis un mesaj foarte clar, în care explică că nu are nicio iubită în acest moment.

„Aș fi tare curios să știu care sunt sursele care au confirmat această relație amoroasă, astfel încât nu doar un articol de ziar a susținut că aceasta ar există, dar se și fac emisiuni de două zile pe această temă.

Cred că v-am obișnuit de-a lungul timpului cu asumarea vieții personale și, dacă aș fi fost într-o relație, cu siguranță ați fi aflat. Sunt uimit în ultima perioadă de genul acesta de știri, de modalitatea conceperii lor și de vehemență susținerii. Revenind, această știre este total falsă și v-aș ruga, pe viitor, să contactați, într-un fel sau altul, și persoanele direct implicate. În rest, dacă interesează pe cineva, vacanța a fost minunată… recomand!”, a precizat Victor Slav.

„Victor, până una-alta, nu ești dator nimănui să-ți explici viața personală. Tu încearcă să nu le dai prea multă apă la moară”, „Nu înțeleg de ce te stresezi și nu ignori”, „Un bărbat de mare caracter!”, „Ești un bărbat liber, deci faci ce vrei”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul trecut.


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”

Citește mai multe despre Victor Slav și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii