Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar. "La final de lună, când trag linie, mă ia amețeala"

VIDEO/ Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar. „La final de lună, când trag linie, mă ia amețeala”

De câte ori aude vreo discuție legată de fotbal și în mod special de fotbaliști, Anamaria Prodan sare ca arsă în apărarea lor. Impresara a format o legătură strânsă cu cei cu care colaborează, așa că îi este greu să nu fie subiectivă. Spune că, de o vreme, iese pe minus în cariera de impresar, dar tot nu se vede renunțând la asta.

De Denisa Macovei,

Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar

Chiar dacă viața de soție de antrenor de fotbal și de impresar sportiv nu este una tocmai ușoară, Anamaria Prodan ne-a mărturisit că nu se vede trăind altfel. E cu sufletul alături de fotbaliști și spune că nu de puține ori a fost deranjată de remarcile celor din jur care judecau fotbaliștii, criticându-i că duc o viață ușoară și lipsită de griji.

Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar

„Au foarte puține zile libere, în general. Nici nu poți să-ți programezi o vacanță mai lungă, că trebuie să pleci în cantonament! Nu poți să mănânci mult de sărbători, că dacă iei câteva kilograme, plătești când vii la reunirea lotului, câte 100-200 de euro pe kilogram! Asta în cazurile bune. Asta este viața lor și de asta eu înnebunesc de nervi când aud că tot ce fac ei este să dea cu piciorul în minge. Dau cu piciorul în minge, dar după o muncă uluitoare, nu există că a înghețat, că a plouat, își rup piciorul pe gheață, își sparg capetele, este o muncă titanică”, ne-a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria a mai ținut să sublinieze că fotbaliștii au o carieră destul de scurtă și ating perfomanța doar cei care muncesc din greu: „Dacă au noroc, joacă până la un 33, 35 de ani”.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar

Anamaria Prodan iese pe minus în cariera de impresar însă fotbalul este viața ei

 Deși știe foarte bine ce înseamnă acest sport, Anamaria își susține fiul să devină fotbalist. „Noi nu știm să trăim altfel. Eu nu știu cum e să nu mă uit la meciuri. Eu nu știu cum e să stau la bârfă cu fetele, să vorbim de haine sau despre vacanțe, că eu nu am vacanță”, își justifică Ana alegerea.

Iar cei care cred că face asta pentru bani se înșală, susține impresara: „Trebuie să ai foarte multe relații, trebuie să ai foarte mulți bani, să călătorești, să plătești hotel, consumații la mese, să-ți ajuți jucătorii. Eu iau ghete jucătorilor mei, iar la final de lună, când trag linia, mă ia amețeala. Să știi că de foarte multe ori sunt pe pierdere, dar am o satisfacție incredibilă. Când văd un jucător că pleacă de la 0 și ajunge +infinit pentru mine este cea mai mare satisfacție”.

VIDEO: Cosmin Nistor/ FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și:

VIDEO / Crăciun româno-maghiar într-un TIR irlandez. O săptămână, trei țări, 1.350 de kilometri pe autostrăzi, 600 pe mare

Close
Închide
  Close