MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO/ Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri… online pentru cel de-al șaselea copil. Juniorul nu va veni prea repede

Distribuie

Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri pentru al șaselea copil, însă până să vină aceasta, și-au făcut cei cinci prichindei vedete în mediul online. Conștienți că au extrem de multe lucruri de arătat publicului, nu doar chestii amuzante, ci și educative, cântărețul și soția lui au înființat propriul canal de YouTube, care se numește, simplu, “5 copii”. Și care se va redenumi “6 copii”, imediat ce un nou junior se va naște în familie.

Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri

Imediat după nașterea lui Moise, Anca Serea și Adi Sînă vorbeau deja despre al 6-lea copil, deși în sinea lor știau că un viitor bebeluș se va lăsa ceva mai mult timp așteptat. Așa se explică și cum canalul lor de YouTube se numește ”5 copii” – adică atâți copii câți au ei acum. ”E în creștere canalul nostru de YouTube și vă mulțumim mult de tot”, a spus Anca, în timp ce Adi invită lumea să se aboneze și să le urmărească filmulețele haioase: ”Intrați pe YouTube, canalul nostru se numește «5 copii». Dați acolo «Subscribe (n.r. – abonare)»”.

Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri

Totuși, subiectul copilului cu numărul 6 nu este unul total închis, din contră, există șanse mari ca familia să devină și mai numeroasă. Iar online vorbind, ca să zicem așa, Anca și Adi sunt pregătiți: ”Am luat deja numele și de «6 copii» dacă vine și al șaselea. Ne aliniem, ce să facem”, ne-a spus Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă fac pregătiri

Mama-eroină pare, dar este epuizată!

Frumoasa mămnică mai amână puțin noua sarcină. Deși, din exterior, pare că totul este extrem de ușor pentru ea și că are ajutor din partea bunicilor și al bonei, în spatele zâmbetului și al unei imagini mereu fresh și odihnită se ascunde, totuși, multă oboseală.

Anca a mărturisit în repetate rânduri că, deși bucuria pe care le-o oferă cei 5 copii este infinită, o familie numeroasă înseamnă și epuizare. Asta pentru că fiecare dintre cei 5 are propriul program, propriile pasiuni, care sunt de cele mai multe ori extrem de diferite față de a celorlalți frați, și că un al șaselea copil ar înseamna ca timpul ei și al lui Adi să se împartă și cu el, diminuând din cel alocat celor 5. Așa că părinții așteaptă ca micuții din familia Sînă-Serea să mai crească puțin și abia apoi se vor apuca de ”să lucreze” la al șaselea junior.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

Anamaria Prodan face școala de fermieri la gospodarii pe care vrea să-i însoare. ”Am învățat că pot pune GPS animalelor”

Citește mai multe despre Adi Sina, Copii, Familie, Vedete și Youtube pe Libertatea.

Comentarii