MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 15:00

VIDEO/ Carmen Brumă are de tras din cauza părinților care-și trimit copiii răciți la grădiniță: “O zi mergem, trei stăm acasă”

Distribuie

Carmen Brumă a zis că face o mișcare bună mutându-și copilul mai aproape de casă, chiar dacă asta a însemnat să-l ia de la o grădiniță privată și să-l ducă la una de stat. Acum, nu mai e așa de sigură că a fost cea mai bună decizie.

Grădinița pare să-i dea ceva bătăi de cap lui Carmen Brumă. Nu pentru că Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea, ar refuza să meargă acolo, din contră, micuțul s-a obișnuit deja cu colegii și este încântat să se afle în colectivitate! Problema e alta: băiețelul se îmbolnăvește foarte des! Imediat ce are un coleg răcit, ia și el răceala, iar de când s-a stricat vremea, mai tot timpul sunt copii ”virusați” la grădi, fiindcă părinții n-au cu cine să-i lase acasă când se îmbolnăvesc…

 

”Mergem la grădiniță. O zi, da, trei, nu. Ne-am mutat undeva mai aproape, încercăm să ne readaptăm. Deocamdată, merge cu o oarecare plăcere. Dar pentru că sunt mulți copii în grupă, iar unii mai vin și răciți, mai luăm și noi un virus mic, mai stăm pe acasă…”, a declarat Carmen Brumă pentru Libertatea.

Dacă acum are probleme cu răcelile, anul trecut anxietatea i-a dat bătăi de cap vedetei. I-a fost greu să-și lase copilul singur la grădiniță, îi era teamă să nu i se întâmple ceva.

”La început, a fost un mare stres pentru noi. Eu nu am plecat din grădiniță multe zile la rând. Stăteam și așteptam afară, de cele mai multe ori, până se terminau cursurile. Mă gândeam: dacă plânge Vlad și eu nu sunt acolo?”, ne-a povestit ea.

Au doar program de weekend împreună

 Între timp, Carmen s-a obișnuit să-și lase copilul la grădi, iar Vlăduț s-a obișnuit cu ideea că mami trebuie să ajungă la job.

”Deja, când plec, îmi spune «La revedere, mami, te duci la serviciu, să vii să mă iei». Acum nu mă mai ascund”.

În weekend însă, recuperează. E o bucurie pentru cel mic să-și petreacă cele două zile cu părinții.

”Abia așteaptă weekendul. Mai furăm o oră, două și-n timpul săptămânii, ca să stăm cu el, dar nu ne bazăm pe asta, programele noastre sunt diferite și e greu să le armonizăm în timpul săptămânii”, a încheiat Carmen.

CITEȘTE ȘI:
„Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!

Citește mai multe despre Carmen Brumă, Mircea Badea și gradinita pe Libertatea.

Comentarii