Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cinci ani de la moartea lui Nae Lăzărescu. Vasile Muraru: “În fiecare an îi duc o coroniță la mormânt”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cinci ani de la moartea lui Nae Lăzărescu. Vasile Muraru: “În fiecare an îi duc o coroniță la mormânt”

VIDEO/ Cinci ani de la moartea lui Nae Lăzărescu. Vasile Muraru: “În fiecare an îi duc o coroniță la mormânt”

Pe 19 decembrie s-au împlinit cinci ani de când ne-a părăsit actorul de comedie Nae Lăzărescu. Cu gândul la Stela Popescu, în cinstea căreia a fost organizată o gală cu premii, mulți au uitat de comemorarea acestuia. Însă nu și colegul lui de scenă, Vasile Muraru.

De Ana Maria Păsat,

Vasile Muraru a participat la Gala Stela Popescu cu gândul și la Nae Lăzărescu. Pe 19 decembrie, în ziua evenimentului, s-au împlinit cinci ani de la moartea cunoscutului actor.

De pe holul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, încadrat de fotografiile foștilor colegi de scenă plecați dintre cei vii, Vasile Muraru nu poate uita că fix pe data de 19 decembrie, în urmă cu cinci ani, își pierdea partenerul de scenă.

„Mă duc la cimitir, la Focșani (n.r. – unde este înmormântat Nae Lăzărescu), să pun cele de Crăciun, coronița, la bustul lui Nae Lăzăreascu. Așa cum fac în fiecare an, de Sărbători. Azi s-au făcut 5 ani de când nu mai e. Cui nu-i e dor de asemenea artiști, precum Nae sau Stela? Artiști care ne-au făcut mândri, care s-au dăruit și au trăit pentru acest teatru”, a declarat Vasile Muraru pentru Libertatea.

Are statuie de marmură la mormânt

Muraru a participat în urmă cu o săptămână la parastasul ținut pentru pomenirea colegului său de scenă și a explicat de ce Nae Lăzărescu nu a avut și el parte de o gală comemorativă:

„Noi suntem mai modești, lui nu-i plăcea chiar așa. Tot timpul am fost mai retrași. Dar trec de câte ori pot pe la mormântul lui. Are statuie din marmură. Trece și soția lui. Noi nu l-am uitat niciodată. Mă duc la el și acum”.


CITEȘTE ȘI:

Cadou de Crăciun pentru Rudel Obreja, Dan Șova și Constantin Niță! Puşi în libertate după ce ICCJ a decis suspendarea executării pedepselor!

Close
Închide
  Close