Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cosmin Natanticu și Costi Diță au învățat actorie de la aceeași femeie.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cosmin Natanticu și Costi Diță au învățat actorie de la aceeași femeie. "Profesoara mea a fost soția lui Costi"

VIDEO/ Cosmin Natanticu și Costi Diță au învățat actorie de la aceeași femeie. „Profesoara mea a fost soția lui Costi”

Colegi de platou și prieteni în afara lui, Costi Diță și Cosmin Natanticu au venit la Interviurile Libertatea pentru a ne vorbi despre noul sezon "Pe bune!?". Emisiunea de la PRO TV nu-i singurul lucru care-i unește.

De Denisa Macovei,

Costi Dita si Cosmin Natanticu

 

Prezenți în studioul Ringier, Costi și Cosmin au descoperit că au mai multe lucruri în comun decât pasiunea pentru actorie și stand-up comedy și emisiunea pe care o fac cu Andi Moisescu. Deși acum au stiluri vestimentare diferite, în adolescență amândoi au fost pasionați întâi de rock, apoi de hip hop. „Ai fost și tu rocker?”, l-a întrebat Costi pe colegul său. „Am avut o perioadă în care, da. Nu știu cât eram rocker sau cât îmi plăcea ideea de a fi. Îmi plăceau ideea de blugi tăiați, gecile alea, părul mai lung, cercei în ureche. De asta am și rămas repetent în clasa a X-a, că doamna de rusă nu prea mă suporta. N-a funcționat și m-am dat pe BUG Mafia. M-am întors la băiețeală”, a răspuns Natanticu, completat imediat de Costi, care a recunoscut că și el asculta hip hop, pentru că a crescut în Pantelimon, cartier în care a luat naștere hip-hop-ul românesc. „Îmi place și mie muzica asta, dar nu pot să mă opresc pe un stil și așa am fost toată viața. Am ascultat BUG Mafia, eram în Pantelimon, așa că inevitabil ascultam”.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Cosmin Natanticu, Andi Moisescu și Costi Diță

Soția lui Costi i-a fost profesoară de actorie lui Natanticu

Cei doi au în comun și pasiunea pentru actorie, iar soarta a făcut ca soția unuia dintre ei să-i predea actoria celuilalt! „Soția lui Costi, cât am fost eu în facultate, a fost asistenta profesoarei de actorie. Practic, cu Raluca am făcut mai mult actorie. Deci, practic, profesoara mea de actorie a fost soția lui și am învățat foarte multe lucruri de la ea. Alt punct în comun, ca să zic așa”, a dat din casă Cosmin Natanticu la “Interviurile Libertatea”.

Close
Închide
  Close