Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul "Mamma Mia". "Te uiți la un «monstru» de talent"

VIDEO/ Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul „Mamma Mia”. „Te uiți la un «monstru» de talent”

Ecaterina Ladin, Dalida din "Las Fierbinți", a fost una din marile surprize ale musicalului "Mama Mia". Nimeni nu știa că poate să cânte! Însă a fost o surpriză frumoasă. Îndrăgita actriță ne-a povestit cum s-a simțit pe scenă alături de interpreți consacrați ca Loredana și Brenciu și cât a muncit înainte de premieră pentru a se ridica la înălțimea rolului.

De Denisa Macovei,

Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul

Între filmările pentru „Las Fierbinți” și alte proiecte de teatru, Ecaterina Ladin a găsit timp pentru a face parte din fenomenul „Mamma Mia!”. Actrița și-a dorit mult să fie în distribuție și a trimis CV-ul imediat ce a auzit că se face casting. „E un proiect foarte frumos și îmi este foarte drag. «Las Fierbinți» este proiectul meu de suflet, dar «Mamma Mia»  este proiectul la care am muncit cel mai mult și care aduce bucurie nu doar spectatorilor, ci și nouă, actorilor, și ne face o mare bucurie să-l jucăm”, ne-a povestit Ecaterina. Actrița ne-a mărturisit că producătorilor nu le-a venit a crede că ea știe să cânte și să danseze atât de bine.

Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul

„Am trimis un CV cu un moment unde cânt, dansez. La Teatrul Evreiesc am niște colaborări și am luat de acolo un moment și l-am trimis. M-au sunat producătorii nedumeriți și m-au întrebat dacă eu cânt. Eu mai lucrasem cu ei la alte spectacole, dar nu știau că mai și cânt. Bine, nu cânt atât de bine ca Mirela Vaida sau ca Loredana. Nu cred că o să ajung la nivelul lor, fiindcă nu am darul ăsta, dar știu să intonez, am ureche muzicală și cred că am făcut o treabă cât de cât bunișoară”.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram

Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul

Ecaterina Ladin, intimidată de Loredana în musicalul „Mamma Mia”, așa că a luat lecții de canto de la profesori din Londra

 Conștientă de faptul că va fi pe scenă alături de Loredana, Horia Brenciu, Mirela Vaida sau Aurelian Temișan, voci cu adevărat remarcabile, Tincuța, cum îi spun prietenii, a pășit oarecum cu teamă în noul proiect, însă a muncit enorm pentru a nu se face de râs. „Asta era cea mai mare frică a mea, cu cântatul. Cum să cânți cu Loredana pe scenă? Te uiți la un «monstru» de talent și de voce și tu ești undeva acolo jos. Am avut foarte mulți profesori. Au venit din Londra și ne-au predat. Am muncit, ca să nu-i încurc pe marii artiști. Am progresat foarte mult. Am progresat cu cântatul și abia aștept, poate-poate mai prind ceva în acest domeniu”, ne-a mai spus interpreta personajului Rosie în musicalul „Mamma Mia!”.

VIDEO: Bogdan Sorocan


VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

Close
Închide
  Close