MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2018 12:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Alex Velea, cea mai de suflet mărturisire despre Antonia.”Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să mă iubească atât de mult, mai mult decât îmi poate pielea”

Distribuie

Fără doar și poate, Alex Velea și Antonia formează una dintre cele mai frumoase și cele mai bine sudate familii de la la noi. Au și ei certuri de cuplu, dispute, neînțelegeri.

Dar iubirea învinge. Și la ei e iubire adevărată, nu glumă. Alex Velea a făcut cea mai de suflet mărturisire legată de Antonia.

Alex Velea și Antonia au și ei certuri de cuplu

Din exterior par familia perfectă, unde totul este într-o perfectă armonie și totul este doar iubire și liniște. În proporție de 90%, cam așa este în familia Velea, însă există au și ei momentele lor tensionate.

„Nu mă așteptam niciodată să am o femeie care să mă iubească în halul ăsta. Antonia mă iubește mai mult decât mă așteptam eu și mai mult decât îmi putea pielea. Nu mă așteptam ca o femeie ca ea să mă iubească atât de mult și să-mi ofere echilibru și liniște!

Meseria asta este efemeră și uneori te sictirești de ea. Noi artiștii suntem ciufuți de fel, când nu ne dau piesa la radio suntem triști, ne creem mereu probleme, dar ea îmi dă forța asta și să o duc cât mai departe. Nu trebuie să-mi spună nimic, e de ajuns doar să mă uit la ea. M-a susținut din toate punctele de vedere', a dezvăluit Alex Velea, completând că Antonia este genul de persoană pe care cu greu te poți supăra.

Antonia s-a obișnuit să mă dădăcească. Știe că sunt o fire dificilă, că accept criticile cu greu. Nu fac mișto. Adică eu nu aș veni cu o „mizerie' acasă. Tot ce fac e tare. Dacă nu-i place ceva, știe ea să aleagă exact canalul ăla care nu mă deranjează deloc, nu mă jignește'.

Alex Velea și Antonia au și ei certuri de cuplu

Alex Velea și Antonia au și ei certuri de cuplu, însă de la chestii minore

Cu toate acestea, Alex ne-a mărturist la „Interviurile Libertatea' că sunt zile când Antonia se supără pe el.

Ba da, ne certăm. Putem să ne certăm și pe o prostie. Uite, îți dau un exemplu. Eram noi, băieții, acasă și am lăsat din greșeală să ruleze un videoclip care într-adevăr nu trebuia vizionat la o vârstă atât de fragedă ca a lui Dominic. Și l-am observat deodată, era extrem de atent la un clip de la Tyga, prea atent. Și de la asta a fost o ceartă. Am schimbat imediat, am dat-o în altele, în Pu-pu-pu. Cântăm și din astea, copii că trebuie să-și trăiască copilăria, nu doar trap, toată ziua trap', a spus Velea.

Alex Velea și Antonia au și ei certuri de cuplu

„El mă ajută foarte mult. Spală și vasele. De multe ori mai stau și eu că suntem amândoi epuizați. Deși știu că pare că suntem perfecți, vă spun că nu suntem perfecți. Dar ne iubim!', ne-a povestit și Antonia.

VIDEO: Bogdan Sorocan

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Pe urmele părinților. Sofia, fiica Andreei Bănică, și-a făcut debutul pe scenă. Duet cu mami!

 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii