De Denisa Macovei,

Deși se așteaptă ca fiica ei să fie un copil ascultător, care să se focuseze pe studii, Diana Bișinicu nu a făcut întocmai cum îi spunea mama ei.

„Eu am fost întotdeauna un copil OK la școală, dacă mama nu mă bătea la cap, cu siguranță aș fi fost un copil cu poate mai mulți de 10. Nu am suportat niciodată să mă bată cineva la cap. Eu sunt Capricorn și dacă vorbești frumos cu mine, îți dau și cămașa de pe mine, dar dacă ești genul care vorbește autoritar și îmi impui anumite lucruri, nu fac de-a naibii, pur și simplu. Bine, acum m-am maturizat și văd un pic lucrurile diferit, dar vorbesc de când eram copil. Eu niciodată nu învățam acasă, ca să nu-i fac pe plac mamei, care mă bătea la cap să mă pun cu burta pe carte. În schimb, întotdeauna eram foarte atentă în clasă, pentru că nu mi-a plăcut niciodată să fiu ultima și rețineam totul de la ore, iar mama mereu se întreba cum de am note bune când eu nu învățam acasă”, ne-a declarat Diana.

Diana Bișinicu era recompensată pentru notele mici

Cu toate că făcea mereu în ciuda mamei și nu voia deloc să învețe acasă, ba chiar existau dăți când notele ei de la școală nu erau printre cele mai bune, Diana nu era pedepsită de părinți. Mai mult, aceștia nu o tratau diferențial față de sora ei, ci o recompensau ori de câte ori aveau posibilitatea, indiferent de rezultate și comportamentul ei.

„Într-un an, în clasa a VII-a, nu știu ce s-a întâmplat: de vreo trei săptămâni nu mai eram atentă în clasă. Era ceva ce îmi distrăgea atenția. Cum nu mai eram atentă, notele îmi scăzuseră și atunci îmi aduc aminte că a venit mama de la o ședință și cu toate că îi cumpărase surorii mele o geacă de piele, a venit și pentru mine cu același obiect, chiar dacă nu erau mulțumiți de rezultatele mele din acele săptămâni și mi-au zis că nu m-au pedepsit niciodată, pentru că nu asta este soluția ca eu să mă pun pe brazdă. Cu o geacă de piele sau fără, pentru mine era la fel”, ne-a mai spus cântăreața.

FOTO: Dumitru Angelescu

VIDEO: Robert Hanciarec

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură