MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 11:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Amna a promovat-o pe Inna în Japonia. „La sfârșitul albumului meu este ea!”

Distribuie

În urmă cu 5 ani, Amna se bucura de un real succes pe plan internațional, cucerind chiar și topurile muzicale din Asia.

Prin 2013, artista reușea să intre direct pe primul loc în topurile muzicale din Japonia și să rămână acolo săptămâni întregi. La vremea respectivă, Amna a promovat-o pe și pe Inna!

De cum s-a lansat în industria muzicală, Amna a avut un real succes nu doar în România, ci și internațional. Printre cei pe care i-a cucerit la propriu se numără și japonezii. Artista nu doar că a stat săptămâni întregi pe locul I la cea mai difuzată piesă de la radio-urile lor, dar a introdus și alți artiști în industria asiatică.

Spre exemplu, în urmă cu 5 ani, Amna a fost cea care le-a prezentat-o pe Inna japonezilor. „Eu am fost în Japonia number one ca și vânzări pe album. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Iar la sfârșitul albumului meu este o piesă a Innei, practic eu o promovam pe ea în Japonia! Am avut succes foarte mare internațional”, ne-a povestit Amna.

Amna a promovat-o pe Inna în Japonia

Amna a promovat-o pe Inna în Japonia în urmă cu 5 ani

Prezentă la „Interviurile Libertatea”, Amna ne-a mărturisit că nu a apucat să cânte în Japonia, pentru că la vremea când era pe val în Asia, a schimbat casa de producție și managerii, însă a ajuns în Columbia unde a cântat în fața a 100.000 de oameni.

În Columbia am cântat cel mai departe. A fost senzațional. Cu 100.000 de oameni am încheiat concertul. Ploua și oamenii au stat acolo. Au fost foarte mulți artiști internaționali, eu am dus steagul României pe scenă. Sunt foarte mândră de treaba asta. Am avut foarte multe lucruri de învățat de la turneele internaționale. Am învățat în primul rând să fiu echilibrată și să fiu modestă și să-mi dau seama că astăzi ești, mâine nu ești în industria muzicală. Și că trebuie să muncești foarte-foarte mult și să nu-ți iei nasul la purtare niciodată, să nu te lauzi, că muzica vorbește pentru noi. Deși sunt foarte mulți care zic că trebuie să-ți faci promovare, eu cred că muzica vorbește pentru noi, ne-a mai povestit Amna.

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

FOTO EXCLUSIV/ Liviu Teodorescu și-a dus iubita în Grecia. „Ea e sursa mea de energie și de inspirație!”

 

Citește mai multe despre Amna și Japonia pe Libertatea.

Comentarii