Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Bogații lumii se căsătoresc în Las Vegas pe muzica lui Gheorghe Gheorghiu. Acolo unde dragoste nu e, se ocupă el!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Bogații lumii se căsătoresc în Las Vegas pe muzica lui Gheorghe Gheorghiu. Acolo unde dragoste nu e, se ocupă el!

VIDEO EXCLUSIV/ Bogații lumii se căsătoresc în Las Vegas pe muzica lui Gheorghe Gheorghiu. Acolo unde dragoste nu e, se ocupă el!

Anual, mii de îndrăgotiți aleg Las Vegas-ul pentru o căsătorie la minut, fără lumânări, nași, acordeon, orez aruncat în ochi, alte obiceiuri și tradiții. Pentru pastorul Florin Dumitru, unul din cei care oficiază de ani buni căsătorii fără bătăi de cap în orașul gamblingului, singurul lucru românesc de care nu a putut să se despartă sunt melodiile lui Gheorghe Gheorghiu.

De Florian Gheorghe,

IMG-20160523-WA0000

Pare inimaginabil, însă, în Vegas, sute de miri și mirese din întreaga lume au început o nouă viață cu îndemnul ” Now you may kiss the bride” (”acum poți să-și săruți nevasta”), iar momentul culminant al ceremoniei s-a desfășurat pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu.

Japonezi, ruși, brazilieni, milionari excentrici care nu au înțeles o iota din limba română au încercat să reproducă ce-au auzit din refrenul ”Unde dragoste nu e, nimic nu e” în momentul declarării căsătoriei lor, asta datorită prieteniei preotului cu popularul nostru solist.

A crezut că e o glumă

”Am crezut că e o glumă când am asistat la o ceremonie predicată de Florin. A unit un cuplu de brazilieni pe muzica mea”, povestește încântat artistul care are de gând să dezvolte o afacere cu preotul și notarul public de origine română, tot în domeniul căsătoriilor. ”Ne-am gândit la un business care să-i ajute pe tinerii români dornici de o căsătorie expres all inclusive: transport, limuzină, program hotel, oficierea căsătoriei, plimbare cu elicopterul deasupra Marele Canion și orașului etc.”, își dorește artistul.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea, în luna martie, Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre viața sa în Statele Unite ale Americii, țară unde în octombrie 2015 a obținut rezidență permanentă. „Am lipsit foarte mult din viaţa Andrei (n.r. fiica lui stabilită în SUA) și simt nevoia să-i fiu mai aproape! În plus, am străbătut America în lung și-n lat și, în decursul anilor, am întâlnit mulți oameni minunați cu care am legat prietenii durabile”, ne-a spus atunci artistul.

 

Close
Închide
  Close