Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Cât e el de actor, nu s-a putut stăpâni. Colegii l-au făcut să plângă pe Gabriel Fătu!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Cât e el de actor, nu s-a putut stăpâni. Colegii l-au făcut să plângă pe Gabriel Fătu!

VIDEO EXCLUSIV/ Cât e el de actor, nu s-a putut stăpâni. Colegii l-au făcut să plângă pe Gabriel Fătu!

Cândva stăpânul farselor crude, caci așa a devenit celebru, actorul și managerul Sălii Dales, Gabriel Fătu a fost pus în postura celor cărora le pregătea pe vremuri sistuații amuzante. Cu câteva ore înainte de ziua sa de naștere (vineri actorul a împlinit 43 de ani), colegii de la Dalles i-au ”copt” o petrecere surpriză care l-a lăsat mult de uimire. Așa că Fătu l-a lepădat de șefie și a plâns ca un copil!

De Florian Gheorghe,

Știind că a planificat să-și sărbătorească ziua în vacanță, cu familia, colegii săi, de la directori până la femeia de la curățenie s-au înarmat cu tort, răcoritoare și cadouri, și au pus la cale o veritabilă farsă-surpriză. După ce s-au asigurat că îl prind fără treabă la birou, asistenta sa l-a anunțat foarte indignată că sunt probleme într-o sală de curs din instituție, că sunt infiltrații și cum ea nu știe ce să facă, l-a rugat să vină de urgență pentru a evalua cu ochii lui „problema”.

Supărat și furiospentru că tocmai se pregătea să plece acasă, apoi în vacanță, actorul a căzut în plasa colegilor care îl așteptau în sala de curs cu tort, cadouri și au filmat reacția șefului Gabriel Fătu!

Actorul Gabriel Fătu este manager al Universităţii Populare Ioan I. Dalles Și presedinte al Fundatiei Culturale Teatrul Principal. Actorul este căsătorit și are o fetiță.

CITESTE ȘI EXCLUSIV/ Bodo a devenit tată ”cu acte în regulă”! Solistul își educă băieții la țară și în rulotă

 

Close
Închide
  Close