Mergi direct la conținut »
VIDEO / Corina Caragea mergea la colindat după nuci și covrigi. „Făceam întrecere cu bunica”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Corina Caragea mergea la colindat după nuci și covrigi. „Făceam întrecere cu bunica”

VIDEO / Corina Caragea mergea la colindat după nuci și covrigi. „Făceam întrecere cu bunica”

De când s-a angajat, Corina Caragea a fost nevoită să renunțe la anumite obiceiuri legate de Sărbători, asta nu pentru că nu-i mai face plăcere, ci pentru că nu-i permite timpul, așa că brunetei nu-i rămâne decât să trăiască din amintiri. Când era mică, Corina Caragea mergea la colindat împreună cu copiii din satul bunicilor.

De Denisa Macovei,

Ani buni Corina Caragea a locuit alături de bunicii ei, iar mai târziu și-a petrecut toate vacanțele în casa lor, așa că inevitabil a participat la multe dintre tradițiile de Sărbători. Printre ele se numără și colindatul vecinilor alături de prietenii ei. „De Sărbători mergeam la colindat întotdeauna. Era momentul pe care îl așteptam negreșit. Mergeam prin sat, după covrigi. Nu era cu bani ca acum, noi adunam covirgi și abia așteptam momentul întoarcerii acasă să numărăm care are mai mulți covrigi, făceam întrecere cu bunica”, ne-a povestit prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Corina Caragea mergea la colindat în satul bunicilor

Din păcate, în momentul de față, Corina se hrănește doar din amintiri, căci job-ul nu-i permite să retrăiască clipele frumoase din copilărie. Dat fiind faptul că este născută pe 31 decembrie, bruneta preferă să lucreze în perioada Crăciunului pentru a fi liberă de ziua ei și de noaptea de Revelion. „De ceva ani petrec Crăciunul în redacție, lucrez de Crăciun și sunt liberă de Revelion. Fiind și ziua mea obișnuiesc să plec într-o vacanță. Așa că mâncăm în redacție. Mama mea face un tiramisu extraordinar, este și prăjitura mea preferată și atunci toți colegii știu că primesc acest cadou de Sărbători și mama este celebră”, ne-a mai declarat Corina Caragea.

VIDEO: George Capoianu

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

 

Close
Închide
  Close