MENIU CAUTĂ
11 Apr. 2018 16:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ DJ Wanda a renunțat la regimul alimentar cât a stat în Ferma Vedetelor. „Am mâncat de toate acolo”

Distribuie

Anul 2017 a fost un an destul de greu pentru DJ Wanda, care a avut grave probleme de sănătate. Deși atentă mereu la ce mănâncă, DJ Wanda a renunțat la regimul alimentar cât a stat în Ferma Vedetelor.

DJ Wanda a renunțat la regimul alimentar- DJ Wanda cu un sac de cartofi în mână își ia rămas bun de la nea Rață

Diagnosticată cu boala Chrom, o afecțiune a intestinelor, o boală autoimună care îi da intoleranță la anumite feluri de mâncare, DJ Wanda a găsit rezolvare abia la o clinică din Turcia. DJ Wanda a fost ajutată de Andreea Marin pentru a ajunge la clinica în care a scăpat de dureri și unde medicii i-au spus exact ce diagnostic are.  Deși credea că toată viața va avea de suferit și că nu va putea pune în gură decât mâncare de regim, ajunsă la Ferma Vedetelor, bruneta s-a acomodat din toate punctele de vedere. „A fost cea mai mișto experiență și eu sunt un kamikaze. Întotdeauna am spus lucrul ăsta. Adică dacă cineva îmi spune că mai avem 5 minute să-mi fac bagajul că mă duce iar la Fermă, merg direct. A fost o experiență foarte foarte tare, mi-am făcut prieteni foarte mulți, prieteni care încetul cu încetul devin parte din familie. Eram foarte uniți. Deși nu aveam mâncare, condiții de igienă, chiar dacă eu făceam duș de două ori pe zi afară în curte, eu m-am bucurat de lucrurile de acolo”, ne-a povestit Wanda, care a completat că, spre deosebire de ceilalți concurenți care au slăbit considerabil, organismul ei nu a fost deloc afectat, ba mai mult, a reușit să mănânce chiar tot ce se gătea acolo.

„Dacă toți ceilalți au slăbit cât au stat la Fermă, la mine nu s-a văzut nimic pentru că eu luam totul așa ca pe o plăcere extraordinară și am mâncat de toate acolo. De la cartofi, lapte, brânză, n-am ținut cont de nimic”.

Dj Wanda a renunțat la regimul alimentar și a mâncat multe lactate

Dacă anul trecut nu reușea să mănânce nimic și avea intoleranță la majoritatea alimentelor pe care le consuma, Wanda a reușit performanța să poată mânca produsele lactate pe care le pregăteau fix la Fermă. „Majda este licențiată la Facultatea Brânzei la Harvard, eu nu am învățat să fac nimic, dar cu siguranță dacă mi-aș pune mintea la contribuție și îmi mai da Majda 2-3 notițe cred că îmi iese și mie ceva”, a mai completat bruneta care din păcate nu a reușit să stea prea mult timp în competiție, fiind eliminată de Patrizia la duelul de săptămâna trecută.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

Cine e Theo Pașa, bărbatul care-i face ochi dulci Simonei Halep. E prieten cu Lucian Becali. A dat chix în afaceri

Citește mai multe despre dj wanda, ferma vedetelor, regim alimentar și Vedete pe Libertatea.

Comentarii