De Andreea Archip,

Adolescenta este atrasă de muzică și pare să fi moștenit talentul tatălui său. Artistul este încântat de calitățile fiicei sale, însă nu vrea să o influențeze în ceea ce privește alegerea drumului în viață. “Are o voce foarte frumoasă, vrea să cânte într-adevăr, dar în același timp vrea să se ocupe și de design, îi place partea asta cu design-ul interior, are o fire foarte creativă și de asemenea îi place să se ocupe și de partea de haine, acum vom vedea spre ce zonă se va îndrepta ea până la urmă, eu sper să își facă un nume singură, că e mult mai bine și mai sănătos așa”, a declarat, pentru Libertatea, Kamara.

fata lui Kamara

Jumătatea trupei Alb Negru nu ia în calcul să își ia fiica sub aripa sa și să îi netezească drumul spre muzică. Artistul vrea ca adolescenta să reușească prin forțe proprii.

“Face canto în măsura timpului pe care îl are la dispoziție, pentru că e la liceu și profesoara ei de canto ne-a spus că învață mai repede decât alți copii, că învață uneori într-o lecție cât alții în zece , că are un timbru foarte frumos, m-aș bucura să o aud cântând mai mult. O las așa să se descurce singură mai întâi, să crească pe propriile ei puteri, pentru duet de genul ăsta (n.r tată – fiică) mai întâi trebuie ca și ea să ajungă să fie cunoscută, nu să o trag eu după mine. Lasă, poate mă trage ea după ea, mai încolo, cine știe”, a precizat el.

 

 

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere
GSP.RO

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor