MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Extravaganta Iulia Albu este o mamă strictă și serioasă. ”Mikaela trebuie să primească niște lecții de viață”

Distribuie

Iulia Albu este extravagantă în tot ceea ce  privește imaginea ei, însă nu și în postura de mamă. Atunci când vine vorba de fiica ei, Iulia Albu este extrem de strictă, iar atitudinea ei nu se intersectează deloc cu cea pe care o afișează pe micile ecrane.

Toată lumea se aștepta ca Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu să moștenească pasiunea părinților în ceea ce privește fashion-ul, însă nu se aștepta nimeni ca micuța să fie învățată să cunoască modestia și să nu pună accentul pe lucrurile materiale. „Mikaela are de mult cutiuța ei de bijuterii și are și pușculița ei, colecția ei de pantofi, colecția ei de păpuși, dar totul cu moderație pentru că nu-mi doresc un copil din acela extrem de răsfățat care să ajungă după 18 ani o persoană fără căpătăi”, ne-a declarat jurata de la „Bravo, ai stil”, care a ținut să precizeze că deși îi face orice capriciul fiicei sale, are grijă să o învețe și care sunt valorile în viață. „Are voie să fie un copil care să aibă acces la multe lucruri, dar nu vreau să ajungă un om fără căpătăi. Din acest motiv trebuie să-i dăm niște lecții de viață atunci când acestea se impun”, a mai spus Iulia.

Iulia Albu este strictă cu aparițiile publice ale Mikaelei

Așa se face că, în timp ce-i cumpără orice lucru își dorește, în paralel o învață să nu se atașeze de obiecte, ci să le ofere și altor copii mai puțini norocoși decât ea. „Am învățat-o inclusiv să doneze jucăriile cu care nu se mai joacă și hăinuțele pe care nu le mai poartă unor case de copii. Facem asta chiar dacă nu o facem public pentru că până la urmă scopul meu în viață nu e să-mi fac followers pe seama acestor lucruri. Acum întâmplător am spus despre asta pentru că m-ai întrebat și mi se pare important ca toți părinții să facă acest lucru pentru a-i învăța pe copii lor cât de norocoși sunt să aibă totul în viață”, ne-a mai spus fashion editorul, care nici până în momentul de față nu este de acord cu expunerea fiicei sale. Cu toate că Mikaela ar putea oricând intra în lumea modei și a showbiz-ului, Iulia este de părere că se pot „juca” de-a moda doar acasă. „Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Noi avem shooting-uri pe care le facem împreună dar care nu sunt pentru public”, ne-a mai spus Albu.

VIDEO: Vlad Chirea

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Interviu în premieră, la repetițiile pentru marele show. Loredena a spus totul despre ”Bună seara, iubito”, piesa pe care o poate cânta doar ea!

 

Comentarii