Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Mihai Bobonete a schimbat tradiția de Sărbători. „A venit nașul la mine deși trebuia să mă duc eu la el”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Mihai Bobonete a schimbat tradiția de Sărbători. „A venit nașul la mine deși trebuia să mă duc eu la el”

VIDEO EXCLUSIV. Mihai Bobonete a schimbat tradiția de Sărbători. „A venit nașul la mine deși trebuia să mă duc eu la el”

Mihai Bobonete se numără printre actorii care au nași și fini în aceeași zonă profesională în care se află. Bobiță din Las Fierbinți s-a înrudit cu Octavian Strănilă, cu magicianul Robert Tudor și cu Mihai Rait. Dat fiind faptul că sunt atât de numeroși, Mihai Bobonete a schimbat tradiția de Sărbători și cu fin cu naș îi așteaptă la el acasă.

De Denisa Macovei,

Având mai mulți fini, dar și o sumedenie de prieteni, Mihai Bobonete a decis că mesele de Sărbători să fie la el acasă, acolo unde nicunul dintre ei nu este vedetă și nici nu are vreun statut aparte. După Mihai Rait și magicianul Robert Tudor, actorul își mărește numărul de fini. Mihai Bobonete va fi nașul lui Cosmin Natanticu care se va însura în această toamnă. „Nu știu ce înseamnă showbiz-ul. Mie în general mi se pare că showbizul la noi e echivalentul unei mizerii, a unei mocirle, dar nu despre asta vorbim. Nașul meu este Octavian Strunilă care este actor și care îmi este naș încă din perioada în care nu eram cunoscuți în urma unor seriale, Robert Tudor-magicianul îmi este fin, Mihai Rait îmi este fin pentru că am copilărit împreună și da, Sărbătorile sunt frumoase. Mereu am avut casa plină. În decembrie a venit nașul meu când eu ar fi trebuit să mă duc la el, cum e datina: finul merge la naș. Ne simțim foarte bine. Stăm de dimineața până seara împreună. Copii la fel. Casa e plină. Chiar este frumos”, ne-a mărturisit Bobonete.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Mihai Bobonete a schimbat tradiția și așteaptă și nașii la masa de Paște

Dacă mulți așteaptă sărbătorile Pascale pentru a pleca într-o scurtă vacanță, Bobonete și gașca lui de fini nu-și pot permite acest lux deoarece filmează la foc automat. „De Paște o să avem o vacanță scurtă de o zi-două pentru că suntem în timpul filmărilor. De cele mai multe ori Paștele ne prinde la filmări și nu prea ne permitem luxul ăsta de vacanțe și așa mai departe”, ne-a mai povestit actorul din „Las Fierbinți”.

VIDEO: Adrian Manolache

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Adela Popescu face experimente în bucătăria mamei, la Șușani. “Sper să-mi iasă!”

Close
Închide
  Close