Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu s-a crezut mult timp „rățușca cea urâtă”. „Aveam o frizură care semăna cu a lui Răducioiu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu s-a crezut mult timp „rățușca cea urâtă”. „Aveam o frizură care semăna cu a lui Răducioiu”

VIDEO EXCLUSIV/ Monica Bîrlădeanu s-a crezut mult timp „rățușca cea urâtă”. „Aveam o frizură care semăna cu a lui Răducioiu”

Monica Bîrlădeanu se numără printre cele mai frumoase femei din România, însă mult timp, se credea o fetiță urâtă. Vedeta își aduce aminte cu groază de debutul ei pe bănicile școlii. Cu câteva zile înainte de începerea școlii, am întrebat mai multe vedete dacă își aduc aminte de primul lor contact cu școala generală (Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Botezatu a vorbit despre prima fată de care s-a îndrăgostit! Adriana, blondă cu ochii albaștri)

De Denisa Macovei,

Mare ne-a fost mirarea când am aflat că Monica Bîrlădeanu a fost de-a dreptul complexată de aspectul ei fizic, mai ales că se numără printre cele mai frumoase românce. „În prima zi de școală am fost absolut terorizată, complexată. Mi-am dat seama când am ajuns în curtea școlii că sunt cel mai urât tunsă pentru că aveam o frizură care semăna cu a lui Răducioiu, genul ăla cu chică. Avem un breton foarte scurt, pe care nu-l dădeam pe spate, nu învățasem smecheria asta. Bretonul ăla și cu chică era ceva rău, rău. Apoi m-am complexat că mi-am măsurat volumul fundelor și mi se părea că erau alea cu multe petale, iar ale mele aveau doar patru și erau penibile. Aveam un cap urât, cu o coroniță cu două funde, cu patru petale. Ceva mai rău nu se putea”, ne-a declarat prezentatoarea de la „Ferma vedetelor”.

Monica Bîrlădeanu se credea o fetiță urâtă

Toată clasa I, Monica a fost complexată de aspectul ei fizic, însă a sperat că va reuși să treacă peste dacă va ieși prima din clasă la învățătură. După spusele ei, nici acest lucru nu s-a întâmplat, așa că primul contact cu școala s-a dovedit a fi un fiasco total. „Mi-am dat seama că nu sunt bine. Mi-a fost o jenă de oamenii ăia de acolo că eu nu m-am prezentat cum trebuie. Între timp freza mi-a rămas aceeași, dar am avut mare ambiție să iau premiul întâi și am muncit tot anul, lucru care nici ăsta nu s-a întâmplat, că am luat premiul doi. Primul an de școală a fost un semieșec pentru mine”, ne-a mai spus Monica Bîrlădeanu, care anul acesta va prezenta „Ferma vedetelor” la PRO TV.

VIDEO/FOTO: Dumitru Angelescu

EXCLUSIV/ Pompierul român care a fost în iad: ”700 de sonde ardeau, cerul era negru și 45 de zile n-am văzut soarele”

Close
Închide
  Close