MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2018 07:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializare. „Ne ocupăm și eu și tati. E așa în comun”

Distribuie

În timp ce mulți adolescenți se feresc de părinți atunci când vor să vorbească cu prietenii virtuali, Cleopatra Stratan i-a dat de mult parola tatălui ei. Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializare și mesajele venite de la admiratori. Uneori le și răspunde acestora.

Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializare

Într-o era în care contează extrem de mult spațiul virtual, Cleopatra Stratan încearcă să țină pasul și să fie activă pe site-urile de socializare. Chiar dacă conturile de pe Facebook și Instagram sunt pe numele ei, Pavel Stratan are acces direct, nelimitat, la mesajele și comentariile tinerei. „Cu toții lucrăm la rețelele astea de socializare pentru că sunt cele mai virale în acest moment. Am timp, bineînțeles. Întotdeauna am avut timp să stau și pe internet, să fac și muzică, să am timp să vorbesc și cu prietenii, să mă ocup și de hobby-urile mele, să mă ocup de ceea ce îmi place. Ne ocupăm și eu și tati. Adică e așa în comun', ne-a povestit Cleopatra.

Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializar

Pavel Stratan îi controlează Cleopatrei conturile de pe site-urile de socializare pentru că vrea să o protejeze

Acest control nu se datorează faptului că Pavel Stratan nu are încredere în fiica lui, ci pentru că își dorește să o protejeze atât cât mai poate. Conștient de faptul că showbizul nu este un mediu unde toate-s roz și frumoase, Pavel nu vrea ca fiica lui să aibă decepții sau parte de tot felul de răutăți gratuite. Astfel se explică cum și la evenimente, emisiuni sau petreceri unde Cleopatra este invitată, Pavel merge cu ea. „Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și o să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte', ne-a spus și Pavel Stratan.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Nu-și mai caută pereche în Vama Veche! Ritualul de dimineață al lui Tudor Chirilă în vacanța de vară

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii