Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Florin Chilian crede că nu o să apuce 50 de ani! „Eram aproape de Cernobîl”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Florin Chilian crede că nu o să apuce 50 de ani! „Eram aproape de Cernobîl”

VIDEO EXCLUSIV/ Florin Chilian crede că nu o să apuce 50 de ani! „Eram aproape de Cernobîl”

Florin Chilian, influențat de gândul că nu o să trăiască mai mult de 50 de ani, s-a grăbit să facă lucruri pe care nu credea că nu va mai apuca să le facă!

De Ana Maria Păsat,

Până să devină ceea ce este astăzi, și anume unul dintre cei mai apreciați artiști, Florin Chilian a trecut printr-o perioadă extrem de grea.

A renunțat la tot, doar pentru a face muzică. Au fost nopți pe care le-a pierdut prin Trabantul pe care-l avea la acea vreme, sau pe la vecinii care îi ofereau un adăpost ca să aibă unde dormi. Artistul nu uită aceste lucruri, cum nu uită nici persoanele care l-au ajutat în astfel de momente. Tocmai de aceea, premiul pe care l-a primit joi seara, în cadrul unei gale, organizată de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO, ”Nicolae Bălcescu”, are pentru el o semnificație aparte. Artistul a vorbit în termeni foarte frumoși despre ”vecina” sa, directoarea instituției, Alexandra Dobre. Aceasta, spune el, l-a făcut să-și aducă aminte de toți cei care l-au ajutat la greu.

”Vreau să-i mulțumesc, mai ales în calitatea de vecin, Alexandrei Dobre. Acest premiu contează foarte mult. Îți dă senzația apartenenței. E vorba aici de copiii pe care i-a ajutat prin cursurile gratuite pentru oamenii nevoiași din sectorul 4. Îi mulțumesc ca vecin pentru că a lucrat în acești ani la ceva ce noi am uitat, la micul grup de pe strada ta, ca să aparții de mica ta comunitate locală. Pe una dintre străzile acestea am avut ajutor de la mica comunitate, micul grup de prieteni. Faptul că micuții de aici au unde să vină este important. E vorba și de legătura pe care o dezvolți”, a declarat Florin Chilian pentru Libertatea.

 

Le-a dăruit Trabantul vecinilor în semn de recunoștință

Artistul a mai spus că nu și-a uitat vecinii care l-au ajutat. Și, în semn de recunoștință, le-a dăruit un lucru la care ținea foarte mult, și anume celebrul său Trabant. Florin Chilian a mai spus că s-a grăbit să ajungă ceea ce este dintr-un motiv șoc. Crede că nu mai apucă 50 de ani!!

”Dimensiunea creației mi-a fost schimbată grav de credința că nu o să apuc 50 de ani, pentru că eram aproape de Cernobîl . Deci nu apuc 50 de ani, mai bine să fac tot ce nu-mi e permis să nu fac. Educația îți impune să nu faci niște lucruri pe care dacă le-ai face ar ieși niște minunății geniale”, a adăugat acesta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Mircea Dinescu s-a mutat la conac! ”Nu mai suport deloc Bucureștiul!”

Close
Închide
  Close